Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kunde Jack ha överlevt i Titanic? Här är svaret alla fans väntat på

05 feb, 2017 
AvAnaïs González Cruz
20 år efter premiären ger filmens regissör James Cameron sitt slutgiltiga svar på debatten som vägrar dö.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Miljoner hjärtan krossades världen över när Jack Dawson försvann ner i Atlantens kalla djup. Lika många blev förmodligen också lite provocerade.

För visst hade han överlevt om inte Rose snott allt space på den där vrakdelen själv?

titanic
Via: Giphy

Det har nu gått 20 år sedan Titanics premiär, men trots det vägrar fansen överge tanken på ett lyckligt, alternativt slut. Och i teorin är det faktiskt möjligt. Typ.

En bild som dök upp på internet för ett par år sedan visade tydligt hur mycket utrymme som fanns på den flytande dörren – huvudkaraktärerna hade till och med kunnat spela kort i väntan på räddning.

Annons

LÄS OCKSÅ: Den officiella trailern för Skönheten och odjuret är här – och den är magisk

imgur
Foto: Imgur

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Filmregissören James Cameron hävdade då att det aldrig varit en fråga om plats, utan om bärighet. Med både Jack och Rose på dörren skulle den ha sjunkit.

Tv-programmet Mythbusters var snabba med att återskapa filmscenen och kunde bevisa att paret enkelt löst problemet genom att fästa sina flytvästar under dörren.

Men det duger inte heller för surgubben James. Inget lyckligt slut här inte.

Annons

I en ny intervju med The Daily Beast håller han fast vid en definitiv dödsdom för Jack:

– Vi säger att du är Jack och håller på att förfrysa av det minusgradiga vattnet. Då vill Mythbusters att du drar av dig både din och Roses flytväst, simmar under dörren och fäster dem så att de inte flyter iväg. Det innebär att du måste vara under det iskalla vattnet i minst fem till tio minuter. Du hade varit död när du kommit upp igen. Jacks bästa val var att hålla överkroppen ovanför ytan och vänta på undsättning. Mythbusters-gänget är sköna killar, men det där är skitsnack.

Hur kan du sova på natten, James?!?!

leo
Via: Pinterest

LÄS OCKSÅ: Kate Winslet: ”Leo är en stor del av mitt liv”

Foto via: Youtube

Annons