Kritiken mot gravida Kenza Zouiten Subosic under familjeresan

KRITIKEN MOT GRAVIDA KENZA ZOUITEN SUBOSIC UNDER FAMILJERESAN

Gravida Kenza Zouiten Subosic och familjen befinner sig just nu på en semester i Maldiverna. Men hennes vackra bilder möts nu av kritik.
27 oktober, 2020

Kenza Zouiten Subosic och maken Alex väntar sitt andra barn, och så sent som förra veckan berättade hon att sonen Nikola kommer att få en lillebror eftersom det ligger en liten kille i hennes mage. Trots att Kenza blev gravid via en IVF-behandling så blev de blivande tvåbarnsföräldrarna förvånade över att det gick så pass snabbt som det gick.

Kenza och Alex väntar en till son

”Så så himla kul att brorsorna ska få växa upp ihop med knappt 21 månader emellan. Vi hoppas att de kommer vara bästa vänner genom hela livet. Blir han lika sjövild som Nikola kommer vi få det tufft haha (jag kan bara tänka mig hur mycket de kommer reta upp varandra också!), men blir han ens en bråkdel så charmig och glad som sin storebror så väger det upp för allt kaos”, skrev Kenza i ett inlägg på bloggen när hon delade med sig av könet på den lilla.

Över halva graviditeten har gått och i mars är det nya lilla livet beräknat att komma till välden, om allt går som det ska.

Kritiken mot Kenza över beslutet om att resa till maldiverna

Just nu befinner sig den lilla familjen på semester på Maldiverna, en semester som möter en hel del kritik. På grund av den rådande coronapandemin är det många av hennes följare som tycker att det är problematiskt att hon väljer att resa iväg istället för att stanna hemma i Sverige.

På Instagram har Kenza delat med sig av flera bilder från semestern, och i kommentarsfälten dyker det upp flera kritiska röster:

”Jag tycker att det är ganska olämpligt att åka på semester, nu när covid blivit värre överallt. Inte alls passande, bara riskabelt.”

”Vanligtvis älskar jag dina bilder, men jag tycker inte att det är lämpligt att resa just nu och visa upp det. Människor världen över uppmanas att stanna hemma för att hjälpa till med att skydda varandra. Jag hade önskat att du hade föregått med ett gott exempel, speciellt som en influencer med så många unga följare. Ta hand om dig.

”Jag älskar dig och dina bilder, men jag stöttar inte resebilder alls just nu. Snälla visa lite mer ansvar, det är vad vi vill se just nu.”

”Hur kan du ens resa nu?”

”Varför väljer man att resa till andra sidan världen mitt i en pandemi som är långt ifrån över?”

Kenza har själv inte svarat på kritiken.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Därför väljer gravida Kenza att kolla om bebisen har kromosomavvikelse

Kändisarnas allra första Instagraminlägg

Nya bilderna på Gigi Hadid – en månad efter förlossningen