Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Se Kristen Stewarts flickväns fina hyllning: ”Du slår mig med häpnad”

11 apr, 2021 
AvJessica Rådne
kristen stewart och dylan meyer
Twilight-stjärnan Kristen Stewart fyllde i dagarna 31 år och uppvaktades fin-fint av sin flickvän Dylan Meyer. Se den kärleksfulla hyllningen här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Skådespelaren Kristen Stewart slog igenom 2008 som Bella i vampyrsagan Twilight, och är sedan dess ett namn att räkna med i Hollywood. Just nu jobbar hon som bäst med en kommande film om prinsessan Diana, dramat Spencer.

– Spencer är ett känslomässigt djupdyk in i en grundläggande vändpunkt i Dianas liv, har Kristen Stewart själv sagt i en intervju med InStyle.

Filmen utspelar sig under en tredagarsperiod julen 1992, och handlar om Dianas beslut att skilja sig från prins Charles.

Kristen Stewart har redan hunnit hyllats för sin rollinsats, detta då bilder från inspelningen har släppts där aktrisen är slående lik den framlidne prinsessan.

Annons

Också på ett privat plan lovordas Kristen nu, av sin flickvän Dylan Meyer.

Så träffades Kristen Stewart och Dylan Meyer

dylan meyer och kristen stewart
Kristen Stewart och Dylan Meyer har varit ett par i 1,5 år.

Uppgifter om Kristen och Dyans kärlek började spridas sommaren 2019, men de hade vid det laget redan känt varandra i sex års tid. Kvinnorna träffades på en filminspelning, har Kristen berättat. Dylan var där i egenskap av manusförfattare, Kristen som skådis.

Idag är de ett kärlekspar och när Kristen i helgen fyllde 31 år år postade Dylan ett inlägg på Instagram som fått följarna att jubla. Intill en svartvit bild på Kirsten som sitter på en bänk med parets hund, skriver Dylan:

”Livet är verkligen härligare med denna söta lilla familj. Grattis på födelsedagen, ungen. Du slår mig med häpnad.”

Annons

Något som noteras i kommentarsfältet är att Kirsten bär en skinande ring på sitt finger, men en förlovning är inget paret har gått ut med i nuläget.

Kristen Stewart om att komma ut

I fjol spelade Kristen karaktären Abby i filmen Happiest Season. Abby är flickvän till Harper som ännu inte kommit ut som gay för sin familjI. I samband med rollen berättade Kristen om sin egen erfarenhet av att komma ut som gay. I intervju med InStyle sa hon:

– Det finns alltid saker som skaver när man lever som queer i den här världen. Första gången jag dejtade en tjej så frågade folk direkt om jag var lesbisk. Och jag tänkte att, ”gud, jag är 21 år gammal”. Det kändes som att det skulle såra folk jag varit med tidigare. Inte för att jag skämdes över att vara öppet gay, utan mer för att jag inte gillade att lämna ut mig själv på det sättet, sa hon och fortsatte:

– Det har varit tufft. Det har varit svårt, det är det för alla.

Källa: People

Foto: TT, Instagram

Annons