Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kris Jenners första ord om Kim Kardashian och Kanye Wests skilsmässa

19 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
Kris Jenner om Kim Kardashian och Kanye Wests skilsmässa
I februari lämnade Kim Kardashian in en ansökan om skilsmässa från Kanye West. Nu säger både Kris Jenner och Caitlynn Jenner sina första ord om uppbrottet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

Redan förra året pratades det om att Kim Kardashian och Kanye West hade det tufft i sin relation, och i februari fick vi veta att Kim ansökt om skilsmässa. Enligt amerikansk media ska båda dock vara överens, de ska båda vilja ha delad vårdnad över sina fyra barn North, Saint, Chicago och Psalm.

Varken Kim eller Kanye har uttalat sig om skilsmässan, men en annan familjemedlem som nu uttalat sig om den är Kris Jenner.

– Jag tror att det alltid kommer att vara svårt någon gång, du vet, det är många barn med i bilden, säger Kris Jenner när hon gästar radioprogrammet The Kyle & Jackie O Show. Hon fortsätter:

– Det som är så bra med familj är att vi alltid finns där för varandra, vi stöttar och älskar varandra väldigt mycket. Så allt jag vill är att de två ska vara lyckliga. Och jag vill att barnen ska vara lyckliga, det är målet.

Får vi ta del av skilsmässan i Keeping up with the Kardashians?

I samma intervju hintar hon om att vi kanske kommer att få ta del av skilsmässan mellan Kim och Kanye i den sista säsongen av Keeping up with the Kardashians.

Annons

– Jag vet inte vad de har planerat att ha med i den sista säsongen, för jag har inte ens fått se det första avsnittet än. Men det är en väldigt privat tid för dem, säger hon och fortsätter:

– Kim ville hantera det på egen hand med hennes egna familj, och så kommer det väl att vara under processen. När hon känner för det är jag säker på att hon kommer att säga det som behöver sägas.

Caitlynn Jenner om Kim och Kanyes skilsmässa

I samma veva pratar även Caitlynn Jenner om skilsmässan i en intervju med People.

– Någon gång kommer hon att gå ut och säga sitt, men det är hennes statement att göra, inte mitt, säger hon och tillägger:

– Jag älskar henne till döden. Hon är en otrolig person. Vi smsade imorse, och jag önskar henne inget annat än det bästa.

Foto: TT

Annons