Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kourtney Kardashian och Addison Rae – äkta vänskap eller PR-trick?

09 sep, 2021 
Kourtney Kardashian och Addison Rae
Är Kourtney Kardashians oväntade vänskap med 21 år yngre TikTok-stjärnan Addison Rae äkta vara eller en PR-kupp? Meningarna är delade och bevisen är… ja, se själva. Vi reder ut!
Annons
TV: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Ingen har väl missat årets mest omtalade BFF:s? Vi pratar så klart om Kourtney Kardashian och Addison Rae. Exakt, 42-åriga trebarnsmamman, realityprofilen och Poosh-grundaren Kourtney Kardashian och 20-åriga TikTok-stjärnan Addison Rae.

Och visst kan det vara så, ålder har inte alltid betydelse, men många fans (vi inkluderade!) kan ändå inte låta bli att undra: Vad har de egentligen gemensamt? Är vänskapen äkta vara – eller en smart PR-kupp? Låt oss undersöka, och vi börjar med hur allt startade!

Kourtney lärde känna Addison tack vare sonen Mason

Det var en gång en pojke vid namn Mason, äldsta sonen till Kourtney och Scott Disick. Han ville vässa sin TikTok och tog hjälp av Addison, som man ju gör. När man är snuskigt rik och/eller har föräldrar som är snuskigt rika. Och på den vägen är det. Addison – en av plattformens största namn – klickade så bra med Kourt och började hänga hemma hos henne i Calabasas allt mer.

Annons

– Jag blev typ kvar och och vi kom varandra nära. Vi började träna ihop. Vi gjorde en Youtube-video när vi gjorde en rumpworkout och sånt, det var roligt, har Addison sagt i Tom Ward show.

Addison grillades för relationen med Kourtney över en lunch

Det gick så långt att Kim Kardashian och Khloé Kardashian (med fler) till och med trodde att Kourtney och Addison var ett kärlekspar! Konfrontationen skedde så klart framför kamerorna under inspelningen av Keeping up with the Kardashians, och kan nog dubbas till den stelaste lunchen ever.

– Allvarligt talat, i början tänkte vi, vänta nu, är de… ihop? sa Kim, och Scott lade till:

– Det var elefanten i rummet.

Addison svarade:

–Nej! Det är vi inte! Det är bara konstigt att det var intrycket.

"Hon är en fantastisk vän"

I slutet av augusti hade Netflix-filmen He’s all that premiär, Addisons skådespelardebut och remaken till She’s all that, från 1999. Och vem medverkade om inte Kourtney.

Annons

Poosh-grundaren spelar rollen som Jessica från det fiktiva företaget Bunny Venom, som sponsrar Addisons influencer-eska karaktär Padgette. Och så klart var det Addison som hade ett finger med i spelet för att få Kourt ombord. Hon har själv berättat hur hon kom på idén, under ett av alla brainstormingmöten.

– Jag tänkte att det skulle vara så otroligt att ha någon som henne i filmen. Rollen passade perfekt med hur vi är i verkliga livet. Hon är en fantastisk vän, fantastisk mentor och person. Vi hade tur att det fungerade och jag är så glad att hon fick vara med mig på det här. Jag är väldigt, väldigt tacksam för henne.

Det som gjort att de klickat så bra?

– Jag tror att vi båda är väldigt ärliga personer och vi gillar samma saker. Det började med att vi båda älskar att träna. Vi tränade mycket tillsammans. Hon har varit så hjälpsam och vänlig och en bra person att luta sig mot, har Addison berättat.

Annons

Är vänskapen äkta eller ett PR-trick?

Så, the million dollar question: Är vänskapen legit eller bara bra (riktigt bra!) för de bådas business och personliga varumärken?

Addisons medverkan i KUTWK tajmade visserligen in hennes nya musiksläpp. Och Kourtney – och hennes varumärke Poosh – har allt att vinna på att bli mer etablerad bland den yngre generationen, som Addison och hennes följare och fans tillhör.

Den tyngsta spekulationen handlar dock om att deras vänskap är det första steget på vägen, en slags introduktionen, för en ny realityshow som kommer lanseras när KUWTK nu är över och familjens nya serieprojekt kommer till Hulu.

Eller så är det här också bara just det, spekulationer. Och sanningen är helt enkelt att de funnit varandra! Fortsättning följer.

Kourtney Kardashian och Addison Rae

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons