Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kommer Travis Kelce till Eras tour i Stockholm?

14 maj, 2024 
Travis Kelce till Eras tour i Stockholm
Taylor Swift anländer när som helst i Stockholm för tre utsålda konserter på Friends Arena när hennes omtalade Eras tour äntligen kommer till Stockholm. Frågan vi inte kan sluta tänka på nu är: Kommer vi se hennes pojkvän Travis Kelce i publiken?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Taylor Swift och Travis Kelce har dejtat sen sommaren 2023, och förhållandet blev offentligt under hösten 2023. Sedan dess har han så fort han haft möjlighet, det vill säga inte haft match med NFL-laget Kansas City Chiefs, rest med Taylor och synts digga med i publiken på hennes konserter.

Senast sågs han dansa loss tillsammans med Gigi Hadid och Bradley Cooper i publiken i Paris när Taylor inledde den europeiska delen av sin turné.

Bradley Cooper, Gigi Hadid och Travis Kelce på Eras tour i Paris.
Bradley Cooper, Gigi Hadid och Travis Kelce på Eras tour i Paris.MZSAG

Kommer Travis Kelce till Eras tour i Stockholm?

Frågan är nu: Kommer vi få se Travis Kelce i Stockholm? För att gräva i det här ringde ELLEs Helle Schunnesson upp en expert: Programledare för Viaplays sportsändningar och swiftien Richard Henriksson. Se hans svar här!

Kommer Travis Kelce till Stockholm?Brand logo
Kommer Travis Kelce till Stockholm?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons