Kolbjörn Skarsgård gör skådespelardebut i Netflix-succén Clark

Clark

Kolbjörn Skargård är den yngsta av Stellan Skarsgårds söner. Just nu kan du se honom i Netflix-succén Clark där både han och halvbrodern Bill Skarsgård spelar.
16 maj, 2022
1:21

Efter reklamen: Här är Bill Skarsgårds skådespelarkarriär – 2000-2022

(1:21)

Slå på ljud

Stellan Skarsgård och sönerna Alexander Skarsgård, Gustaf Skarsgård, Bill Skarsgård och Valter Skarsgård är alla framgångsrika skådespelare. Men visste du att det nu är ytterligare en Skarsgård-broder som gett sig in i branchen? Det är nämligen så att Stellan Skarsgårds yngsta son Kolbjörn Skarsgård nu också testat på skådespelaryrket.

Annons: 9 utvalda favoriter – bästa tipsen för ansikte och hår

Yngsta Skarsgårds-brörderna Kolbjörn och Ossian

Kolbjörn är född i augusti 2012 och är i skrivande stund 9 år gammal. Året var 2007 som Stellan och tidigare hustrun My Skarsgård bestämde sig för att gå skilda vägar efter 30 års äktenskap och sex gemensamma barn.

Här är detaljerna du inte visste om Netflix-serien Clark

Se klippet här!

Två år efter skilsmässan gifte Stellan om sig med Megan Everett, filmproducent och manusförfattare. Makarna har tillsammans två barn, varav den yngsta är Kolbjörn. De har även sonen Ossian ihop, född 2009. Både Ossian och Kolbjörn är alltså halvsyskon till de andra Skarsgård-barnen.

Ossian, Kolbjörn, Megan och Stellan.

Ossian, Kolbjörn, Megan och Stellan på premiären av Clark.

Storebror och lillebror gör succé i Netflix-serien Clark

Just nu är Bill Skarsgård aktuell som brottslingen Clark Olofsson i Netflix-serien Clark.

Bill Skarsgård som Clark

Foto: Netflix

Eija Skarsgårds relation till sina kända syskon

Men vad du kanske inte hade koll på är att ytterligare en Skarsgårds-broder medverkar i serien. Det är nämligen så att lillebror Kolbjörn spelar Clark som barn medan Bill spelar den vuxne.

Kolbjörn Skarsgård

Foto: Netflix

Foto: Netflix