Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kolbjörn Skarsgård gör skådespelardebut i Netflix-succén Clark

16 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Clark
Kolbjörn Skargård är den yngsta av Stellan Skarsgårds söner. Just nu kan du se honom i Netflix-succén Clark där både han och halvbrodern Bill Skarsgård spelar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är Bill Skarsgårds skådespelarkarriär – 2000-2022Brand logo
Här är Bill Skarsgårds skådespelarkarriär – 2000-2022

Stellan Skarsgård och sönerna Alexander Skarsgård, Gustaf Skarsgård, Bill Skarsgård och Valter Skarsgård är alla framgångsrika skådespelare. Men visste du att det nu är ytterligare en Skarsgård-broder som gett sig in i branchen? Det är nämligen så att Stellan Skarsgårds yngsta son Kolbjörn Skarsgård nu också testat på skådespelaryrket.

Yngsta Skarsgårds-brörderna Kolbjörn och Ossian

Kolbjörn är född i augusti 2012 och är i skrivande stund 9 år gammal. Året var 2007 som Stellan och tidigare hustrun My Skarsgård bestämde sig för att gå skilda vägar efter 30 års äktenskap och sex gemensamma barn.

Annons

Två år efter skilsmässan gifte Stellan om sig med Megan Everett, filmproducent och manusförfattare. Makarna har tillsammans två barn, varav den yngsta är Kolbjörn. De har även sonen Ossian ihop, född 2009. Både Ossian och Kolbjörn är alltså halvsyskon till de andra Skarsgård-barnen.

Ossian, Kolbjörn, Megan och Stellan.
Ossian, Kolbjörn, Megan och Stellan på premiären av Clark.

Storebror och lillebror gör succé i Netflix-serien Clark

Just nu är Bill Skarsgård aktuell som brottslingen Clark Olofsson i Netflix-serien Clark.

Annons
Bill Skarsgård som Clark
Foto: Netflix

Men vad du kanske inte hade koll på är att ytterligare en Skarsgårds-broder medverkar i serien. Det är nämligen så att lillebror Kolbjörn spelar Clark som barn medan Bill spelar den vuxne.

Kolbjörn Skarsgård
Foto: Netflix

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons