Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Klart: Westworld kommer tillbaka och trailern är extremt lovande

25 jul, 2017 
AvErika Bergman
HBOs succéserie Westworld får en andra säsong och det ser ut som att vi kan vänta oss lika mycket melankoli som i föregående. Trailern har släppts och den är fantastisk!
Annons

En glädjande nyhet för alla Westworld-fans: Nu står det klart att HBO släpper en ny säsong av serien där framtidens människor ”åker på semester” till ett vad man enklast kan kalla ett nöjesfält fyllt av mänskliga robotar för att uppleva hur det var att leva i slutet på 1800-talet.

Enligt skaparna J.J. Abrams, Jonathan Nolan och Lisa Joy tar serien dock inte vid där den slutade, utan det sker ett tidshopp från upprorets epicentrum. Men vi kommer att få se efterföljderna av robotarnas frigörelse.

Till säsong två väntas något som många tittare, men även Nolan själv, saknat i första säsongen. Vi ska nämligen få lära känna de mänskliga robotarna bättre. Utöver våld, vapen och nakenscener kommer robotarna, eller ”värdarna”, att fortsätta utforska vad de själva är.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Även nya gäster, som haft lite otur med tajmingen för sin semester i Westworld, introduceras. Att tyda av trailern ser det ut som att det har brutit ut ett krig mellan gästerna och deras, inte längre så vänligt inställda, värdar.

Annons

Trailern för säsong två ser helt fantastisk ut – tyvärr dröjer det dock till 2018 innan säsongen släpps vilket beror på att HBO vill ge plats åt Game of Thrones.

En sak står dock klart, robotarnas uppror har bara börjat!

Se hela trailern här:

Annons