Klart: Westworld kommer tillbaka och trailern är extremt lovande

HBOs succéserie Westworld får en andra säsong och det ser ut som att vi kan vänta oss lika mycket melankoli som i föregående. Trailern har släppts och den är fantastisk!
25 juli, 2017

En glädjande nyhet för alla Westworld-fans: Nu står det klart att HBO släpper en ny säsong av serien där framtidens människor ”åker på semester” till ett vad man enklast kan kalla ett nöjesfält fyllt av mänskliga robotar för att uppleva hur det var att leva i slutet på 1800-talet.

Enligt skaparna J.J. Abrams, Jonathan Nolan och Lisa Joy tar serien dock inte vid där den slutade, utan det sker ett tidshopp från upprorets epicentrum. Men vi kommer att få se efterföljderna av robotarnas frigörelse.

LÄS OCKSÅ: VACKRA HYLLNINGEN TILL MICHAEL JACKSON I ”STRANGER THINGS”-TRAILERN

Till säsong två väntas något som många tittare, men även Nolan själv, saknat i första säsongen. Vi ska nämligen få lära känna de mänskliga robotarna bättre. Utöver våld, vapen och nakenscener kommer robotarna, eller ”värdarna”, att fortsätta utforska vad de själva är.

Även nya gäster, som haft lite otur med tajmingen för sin semester i Westworld, introduceras. Att tyda av trailern ser det ut som att det har brutit ut ett krig mellan gästerna och deras, inte längre så vänligt inställda, värdar.

LÄS OCKSÅ: SÅ HITTAR DU EN KÄRLEK SOM ÄR LIK DIN KÄRLEKSCRUSH

Trailern för säsong två ser helt fantastisk ut – tyvärr dröjer det dock till 2018 innan säsongen släpps vilket beror på att HBO vill ge plats åt Game of Thrones.

En sak står dock klart, robotarnas uppror har bara börjat!

Se hela trailern här: