Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Klart: Harry Potter-gänget återförenas – här är allt vi vet

16 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Harry Potter.
Det blir en Harry Potter-återförening på HBO Max.
Och de flesta av skådespelarna kommer vara med.Och de flesta av skådespelarna kommer vara med.
Annons
TV: Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna idagBrand logo
TV: Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna idag

Förra veckan började det ryktas om att en återförening för det gamla Harry Potter-gänget var i görningen. Då var det brittiska The Mirror som skrev att skådespelarna från filmerna skulle träffas igen på Hogwarts – 20 år efter att Harry Potter och de vises sten, den första av filmerna, hade premiär.

Och det visar sig stämma!

De är med i återföreningen

Under tisdagskvällen bekräftar nämligen HBO Max att vi snart kommer få se Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger och en massa andra träffas igen.

”För första gången någonsin kommer den legendariska ensemblen att återvända till platsen där magin tog sin början. Harry Potters 20-årsjubileum: #ReturnToHogwarts, streamas på Nyårsdagen, bara på HBO Max”, står det att läsa på Instagram.

Annons

De som är bekräftade att var med i återföreningen är den starka trion Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rubert Grint (Ron Weasley) och Emma Watson (Hermione Granger).

Dessutom kommer Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch och Chris Columbus vara med.

Bland många andra, som HBO utlovar.

Det kommer vi att få se

Exakt vad som kommer att ske är inte klart än, men enligt The Mirrors källor kommer ensemblen bland annat spela upp och även spela om scenen vid påstigningen av the Hogwarts Express från Platform 9¾. Dessutom sägs det att de även kommer att återskapa scener från julbalen i Harry Potter och den flammande bägaren.

– Det hela sker i yttersta hemlighet. Det skulle vara fantastiskt om de lyckas få till det. De har erbjudit enorma summor pengar till skådespelarna för att de ska ställa upp, säger en källa till tidningen och fortsätter:

– Många av skådespelarna har gått vidare idag. Men det här är filmerna som gjorde dem till stora stjärnor. De har alla lyckliga minnen från den tiden och alla hoppas att det kommer hända.

Dessutom lär vi väl kunna anta att det blir en del snack mellan skådespelarna, som vid Vänner-återföreningen tidigare i år.

Så, på nyårsdagen är det alltså dags!

Foto: TT

Se också: 5 skådisar som nästan fick en roll i Harry PotterBrand logo
Se också: 5 skådisar som nästan fick en roll i Harry Potter
Annons