Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Klart: Det kommer nya Kardashian-serien att heta – se teasern här

02 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
För att fira det nya året delade Kardashian-systrarna en liten teaser till deras kommande tv-program.
Samtidigt avslöjar de var serien kommer att heta.
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

I juni gick Familjen Kardashians (eller Keeping up with the Kardashians) i mål efter hela 20 säsonger. I tv-programmet har vi fått följa medlemmarna i familjen Kardashian/Jenner och deras upptåg genom åren.

“Efter vad som kommer att bli 14 år, 20 säsonger, hundratals avsnitt och flera spinoff-serier, vi är så tacksamma för alla er som följt oss genom alla dessa år – genom både bra och dåliga stunder. Glädje, tårar, alla kärleksrelationer och barn. Vi kommer alltid att värna om dessa fantastiska minnena och de oändligt många människorna som vi mött på vägen”, skrev Kim Kardashian på Instagram 2020.

Annons

Första bilderna av The Kardashians

Men snart är det alltså dags för familjen att samlas framför kameran igen. Det är på streamingtjänsten Hulu som deras nya program kommer att ligga, och nu har vi fått se en liten teaser som också avslöjar att det kommer att heta The Kardashians.

“När nedräkningen till det nya året tar slut påbörjas nedräkningen till det nya programmet”, står det i trailern som avslutas med att systrarna önskar alla ett gott nytt år.

Det kommer The Kardashians att handla om

Kris Jenner har tidigare beskrivit serien så här:

– Det är nästa kapitel. I det nya programmet kommer ni att se oss utvecklas som en familj. Fansen vill att vi ska vara som vi är och sedan första stund har de varit känslomässig investerade i vår show – precis som vi är. Fansen kommer att älska se oss fortsätta på den här resan. Jag kan inte säga så mycket av vad som kommer att hända, men spoiler: Vi kommer att se fantastiska ut.

När The Kardashians kommer är inte klart än. Hulu har bara sagt att det är på gång.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons