Klara Söderberg från First Aid Kit har gift sig

23 okt, 2021 
AvJessica Rådne
first aid kit
Klara Söderberg har nu sagt ”I do” till sin älskling Michael Norberg Tot som hon friade till i fjol. Bröllopet ägde i helgen rum på Skansen i Stockholm och på sociala medier får vi ta del av den stora dagens bilder.
Annons
5 kändispar som gift sig i hemlighet
5 kändispar som gift sig i hemlighet

Lördagen den 23 oktober blev Klara Söderberg, 28, och Michael Norberg Tot, 33, man och hustru. Paret gifte sig i en röd träkyrka på utomhusmuseet/djurparken Skansen i Stockholm. I ett inlägg på Instagram visar Klaras egen syster tillika First Aid Kit-kollega Johanna Söderberg, 30, upp bruden med orden ”Min syster har gift sig”.

Bilden visar att Klara dagen till ära bär en vit klänning med spetskjol, vita klackskor och en fuskpälsjacka i leopardmönster. I famnen håller hon en bukett blandade blommor och på handleden hänger en pärlbroderad väska. Håret har hon delvis uppsatt med en vit slöja som hänger ned på ryggen.

Annons

Bilder från bröllopsdagen och möhippan

I sin egen Instagram story har Klara re-postat inlägg från vänner som deltog vid ceremonin. En bild visar platsen för vigseln. ”Så redo!!!”, har vännen skrivit på sin bild.

bild från klara söderbergs instagram story
Kyrkan där Klara Söderberg och Michael Norberg Tot sa ”Ja” till varandra.

Systern Johanna har postat en bild i story inifrån kyrkan.

För några dagar sedan postade Klara bilder från sin möhippa. ”Fortfarande helt överväldigad och överlycklig över min möhippa förra helgen. Jag känner mig så lycklig att ha så otroliga människor i mitt liv”, skrev hon då.

Annons

Bilderna visade hur Klara blev stylad, sjöng karaoke och drack bubbel.

”Har varken skrattat eller gråtit så här mycket under en och samma dag på åratal. Vilken jävla fest. Vi älskar dig, vår stjärna”, skrev storasyster Johanna i ett eget inlägg från dagen.

Vem är Michael Norberg Tot?

klara och michael i en selfie
Klara, Michael och vovve i en selfie från Klaras Instagramkonto.

Klara träffade sin stora kärlek Michael för fem år sedan. Han jobbar till vardags som pressekreterare åt Miljöpartiet. På fritiden skriver han texter på fotbollssidan Svenska fans och ägnar sig tillsammans med Klara åt att renovera det 1940-talshus i Hökarängen som de köpte tidigare i år. Renoveringarna dokumenterar paret på Instagramkontot Lilla huset i Hökis.

Annons

”Vi har flyttat ut ur vår lägenhet och in i en hyreslägenhet. Hoppas på att kunna flytta in i huset i slutet på året men är beredda på vad som helst”, skrev de i somras och postade en bild där Klara står framför husets fasad.

Så gick det till när Klara Söderberg friade

Det var Klara som i augusti i fjol friade till sin Michael. Strax därefter visade hon upp förlovningslyckan på Instagram.

”Jag fick fria till den bästa personen jag känner i dag. Han sa ja. Tack till våra vänner och familj som firade med oss”, skrev hon och postade en serie bilder tagna i den fotoautomat på nattklubben Häktet i Stockholm där hon ställde frågan.

Källa: Aftonbladet

Foto: TT, Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar