Kim Kardashians starka kritik mot Trump

Kim Kardashian vill ha skärpta vapenlagar. I ett öppet brev på sin sajt skriver hon sin önskan – dessutom riktar hon skarp kritik mot Donald Trump.
08 juni, 2017

Häromåret rånades Kim Kardashian i Paris. Händelsen tycks ha fått henne att reflektera. På sin sajt skriver hon nu om sin önskan om skärpta vapenlagar i USA.

– Det har gått 18 år sedan skjutningen i Columbine, 10 år sedan Virginia Tech, fyra år sedan Newtown och vi närmar oss ettårsdagen för skjutningen på nattklubben i Orlando. Under nästan 20 år har vi gjort väldigt små framsteg i att ta fram lagar som skulle hjälpa att skydda oskyldiga amerikaner från människor som inte borde ha tillgång till vapen, slår hon fast i ett öppet brev.

LÄS OCKSÅ: KIM KARDASHIAN ÖPPNAR UPP OM RÅNET

Hon passar också på att ge en känga till president Donald Trump.

– Just nu finns det fler beväpnade invånare i det här landet än något annat land. I februari i år så skrev president Donald Trump faktiskt på ett lagförslag som motverkar den som Obama införde, som skulle lägga till 75 000 personer med psykiska störningar på en nationell lista för bakgrundskontroll. Det här är galet!

Hon fortsätter:

– All min säkerhetspersonal är beväpnad, men de vill ändå ha striktare vapenkontroll och tror på att vi borde hindra människor som lider av psykisk ohälsa från att inneha vapen.

Foto IBL