Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kim Kardashians skämt om varför hon skiljer sig från Kanye West

11 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kim Kardashian.
Kim Kardashian var i helgen gästprogramledare för Saturday night live och då passade hon på att driva med ex-maken Kanye West.
Annons
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

I februari i år kom uppgifterna om att Kim Kardashian ansökt om skilsmässa från maken Kanye West. De första orden från någon av parterna kom under ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians när Kim pratade om beslutet.

– Jag kan inte göra det här mer ärligt talat. Varför har jag fastnat på den här platsen i flera år? Han flyttar till en annan stat varje år. Jag måste hålla ihop så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger hon i programmet.

Samtidigt konstaterar hon att hon inte kan finnas där för honom på det sättet han behöver.

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag kan inte. Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

Orden om skilsmässan från Kanye West

I helgen var Kim Kardashian i New York och där syntes hon umgås med exet. Men det var inte allt hon gjorde där. Under lördagen var hon också med i Saturday night live. I sin öppningsmonolog skämtade hon om Kanye West och anledningen till skilsmässan.

– Jag har varit så välsignad i mitt liv och jag är tacksam för allt, helt ärligt. Alla upp- och nedgångar. Jag menar, jag gifte mig med den bästa rapparen genom tiderna. Inte bara det, han är den rikaste svarta mannen i USA, ett begåvat geni som givit mig fyra fantastiska barn, säger hon och tillägger:

– Så när jag skilde mig från honom måste ni förstå att det bara handlade om en sak: hans personlighet. Jag vet att det låter elakt, men folk säger till mig att humor har sin grund i sanningen. Och om det är något jag alltid strävar efter att vara, så är det att vara genuin.

Kanye West och Kim Kardashian gifte sig 2014.
Kanye West och Kim Kardashian gifte sig 2014.

Kim Kardashians pik till Caitlyn Jenner

I monologen skämtade Kim Kardashian också om sin familjs politiska ambitioner. Kanye West ställde ju upp i valet till presidentposten och Caitlyn Jenner gjorde ett försök att bli guvernör över Kalifornien.

Annons

– Jag vet att vi är splittrade som ett land, men jag skulle älska att se Amerika enas. Därför är jag här för att meddela att jag ställer upp i... Nej, jag skojar bara. Jag ställer inte upp i presidentvalet. Vi kan inte ha tre misslyckade politiker i samma familj.

Foto: TT

TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattanBrand logo
TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan
Annons