Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kim Kardashians överraskning på Met-galan i natt – och ja, nätet går bananas

02 maj, 2017 
AvJohanna Lejon
Vi är vana att se henne i paljetter, fjädrar och nakenklänningar. Men i år satsade Kim Kardashian på en väldigt nedtonat look på Met-galan.
Annons

Kim Kardashian är knappast känd för att glida in på röda mattan obemärkt. More is more är stjärnans ledord. Eller i alla fall VAR. För i år, på årets upplaga av Met-galan, chockade Kim Kardashian alla.

Vi, som annars är vana att se henne i fjädrar, paljetter och diverse nakenklänningar, satte nästan morgonkaffet i halsen när vi noterade hur nedtonad Kim faktiskt var under årets gala. Hon, som vanligtvis inte sparar på krutet, kom till Met iförd en vit klänning signerad Vivienne Westwood. Hon toppade looken med ett par nudefärgade skor och en plattad lob, long bob. Less is more, med andra ord.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Och ja, nätets reaktioner lät inte vänta på sig. Många menade att Kim ”kan bättre”, andra chockades över hennes ”enkla” look. Några av reaktionerna kan ni se, sammanfattade, här.

Vår slutsats: Kim chockar. Vad hon än bär. Vi tycker att hon såg, och ser, amazing ut!

Foto IBL

Annons