Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kim Kardashians otippade beauty hack

23 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian
Nyligen lanserade beauty-ikonen Kim Kardashian sin nya hudvårdslinje SKKN by Kim. I en intervju med Allure avslöjar Kim Kardashian sitt bästa beauty-tips för att vakna med ett glow på morgonen – och det är inte vad du tror.
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian är känd för att alltid se flawless ut framför alla kameror som cirkulerar i hennes vardag. Nyligen avslöjade hon en hemlighet som gör att hon sparar tid men samtidigt ser strålande ut – och den är inte alls särskilt glamourös.

Kims nya beautymärke SKKN

Efter skilsmässan från Kanye West valde Kim Kardashian att tillfälligt dra tillbaka sitt hudvårdsmärke KKW (initialerna för Kim Kardashian West). I juni 2022 gjorde hon istället en nylansering av märket med namnet SKKN. De första nio produkterna i SKKN speglar Kims egna hudvårdsrutin och består av rengöring, ansiktsvatten, exfoliering, hyaluronsyraserum, vitamin C-serum, ansiktskräm, ögonkräm, oljedroppar och nattolja – som alla är nödvändiga enligt Kim själv.

Annons

Kims Otippade beauty hack

Nu berättar Kim om sitt mest otippade beautyhack i en video med Allure – vilket minst sagt skapat reaktioner hos fansen. Hon avslöjar nämligen att hon ibland sover med sitt smink på, för att se fräsch ut när hon vaknar. Kim säger i intervjun att det är det sämsta tipset hon kan tänkas ge någon, men förklarar att det får henne att spara tid när hon måste upp tidiga mornar.

– Jag kan sova i en full make. Jag sover så här så att sminket inte ska förstöras, säger Kim och demonstrerar hur hon brukar sova på rygg utan att sminket nuddar sängkläderna.

Hon berättar också att hon har en unik förmåga att få sitt smink att hålla.

– Jag kan komma direkt ut ur en dusch och ha allt smink kvar. Det är sjukt, säger Kim Kardashian i intervjun med Allure.

Fansens reaktioner på Kims tips

Fansen verkar dock vara tveksamma till Kim Kardashians skönhetshack.

”Nej, gör inte så” kommenterar ett fan till klippet, medan en annan uttrycker sin avund för Kardashians icke existerande problem med oljig hy.

”Om hennes smink fortfarande är kvar efter att hon duschat betyder det ju att hon inte tvättat sitt ansikte”, kommenterar en annan.

Några kritiserar även Kardashian för att ge råd som kan orsaka akne och andra negativa reaktioner. Däremot påpekade Kardashian i videon att hennes skönhetstips inte var ett särskilt bra sådant...

Källa: YourTango, Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons