Kim Kardashians otippade beauty hack

Kim Kardashian

Nyligen lanserade beauty-ikonen Kim Kardashian sin nya hudvårdslinje SKKN by Kim. I en intervju med Allure avslöjar Kim Kardashian sitt bästa beauty-tips för att vakna med ett glow på morgonen – och det är inte vad du tror.
23 juli, 2022
Kim Kardashians stilresa genom åren
1:40

Efter reklamen: Kim Kardashians stilresa genom åren

(1:40)

Slå på ljud

Kim Kardashian är känd för att alltid se flawless ut framför alla kameror som cirkulerar i hennes vardag. Nyligen avslöjade hon en hemlighet som gör att hon sparar tid men samtidigt ser strålande ut – och den är inte alls särskilt glamourös.

Kim Kardashians nya look – utan det blonda svallet

Kims nya beautymärke SKKN

Efter skilsmässan från Kanye West valde Kim Kardashian att tillfälligt dra tillbaka sitt hudvårdsmärke KKW (initialerna för Kim Kardashian West). I juni 2022 gjorde hon istället en nylansering av märket med namnet SKKN. De första nio produkterna i SKKN speglar Kims egna hudvårdsrutin och består av rengöring, ansiktsvatten, exfoliering, hyaluronsyraserum, vitamin C-serum, ansiktskräm, ögonkräm, oljedroppar och nattolja – som alla är nödvändiga enligt Kim själv.

Kims Otippade beauty hack

Nu berättar Kim om sitt mest otippade beautyhack i en video med Allure – vilket minst sagt skapat reaktioner hos fansen. Hon avslöjar nämligen att hon ibland sover med sitt smink på, för att se fräsch ut när hon vaknar. Kim säger i intervjun att det är det sämsta tipset hon kan tänkas ge någon, men förklarar att det får henne att spara tid när hon måste upp tidiga mornar.

– Jag kan sova i en full make. Jag sover så här så att sminket inte ska förstöras, säger Kim och demonstrerar hur hon brukar sova på rygg utan att sminket nuddar sängkläderna.

Hon berättar också att hon har en unik förmåga att få sitt smink att hålla.

– Jag kan komma direkt ut ur en dusch och ha allt smink kvar. Det är sjukt, säger Kim Kardashian i intervjun med Allure.

Fansens reaktioner på Kims tips

Fansen verkar dock vara tveksamma till Kim Kardashians skönhetshack.

”Nej, gör inte så” kommenterar ett fan till klippet, medan en annan uttrycker sin avund för Kardashians icke existerande problem med oljig hy.

”Om hennes smink fortfarande är kvar efter att hon duschat betyder det ju att hon inte tvättat sitt ansikte”, kommenterar en annan.

Några kritiserar även Kardashian för att ge råd som kan orsaka akne och andra negativa reaktioner. Däremot påpekade Kardashian i videon att hennes skönhetstips inte var ett särskilt bra sådant...

Källa: YourTango, Foto: TT, Instagram