Kim Kardashians ord om problemen med Kanye West

27 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kanye West och Kim Kardashian är inte längre ett par.
Kim Kardashian har lämnat in ansökan om skilsmässa från Kanye West.
Sedan nyheten kom i februari har det varit tyst från huvudpersonerna, men nu får vi en inblick i den kaotiska tiden som ledde till Kims beslut.
Annons
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Allt om familjen Kardashian/Jenner

Spekulationerna om att Kim Kardashian och Kanye West hade stora problem i sitt äktenskap började redan förra året. Det bekräftades i februari i år när rapporter kom om att hon lämnat in ansökan om skilsmässa från artisten.

Ingen av dem har uttalat sig sedan uppbrottet, vilket inte är så märkligt med tanke på att de båda håller detaljer om förhållandet mellan varandra. Ett undantag kom när Kanye West under förra sommaren gick ut med att han tänker ställa upp i presidentvalet. Under ett möte för sina eventuella väljare avslöjade han då att han försökt få Kim Kardashian att göra abort när hon var gravid med deras första barn, North West.

Annons

– Även om min fru vill skiljas efter det här talet så förde hon in North till den här världen trots att jag inte ville. Hon stod upp och skyddade barnet, sade han.

Kim Kardashians första ord om problemen med Kanye West

Under den här perioden var artisten väldigt aktiv på Twitter, och skrev en hel del kontroversiella inlägg vilket fick Kim Kardashian att vädja till omvärlden om förståelse för maken.

”Som många av er vet har Kanye en bipolär sjukdom. Alla som har det eller som har en när och kär i sitt liv som har det vet hur otroligt komplicerat och smärtsamt det är att förstå”, skrev hon då på Instagram.

I den nya och sista säsongen av Keeping up with the Kardashians får tittarna en inblick i hur de hade det under den här tiden. Och det är tydligt att makens upptåg tar hårt på Kim Kardashian.

Vid ett tillfälle sitter hon tillsammans med Khloé Kardashian och Malika Haqq som frågar om hon blir USA:s nästa first lady. Kim Kardashian ser besvärad ut men svarar vänligt att hon försöker lista ut det.

Annons

– Det har varit en lång dag, tillägger hon.

– Det är ingen hemlighet att folk ser saker i media om mitt liv med Kanye, men jag har alltid visat respekt och inte pratat om våra problem. Jag menar, ni ser allt på Twitter så jag fortsätter att välja att inte prata om det här, säger hon också i programmet.

Familjens oro för Kim Kardashian

Khloé Kardashian säger att hon anar att det är någonting som inte står rätt till. Visst är det inte ovanligt att hennes syster håller saker privat, men det här är något annorlunda.

– Kimberly hanterar saker väldigt privat och på egen hand. Hon är lugn och cool och vi respekterar det. Men jag vet, eftersom hon inte pratar med oss alls om det, att hon påverkas starkt, säger Khole.

Senare i det andra avsnittet lyfter Kim Kardashian lite mer på locket. Hon tar ett telefonsamtal och säger att hon kan åka till maken, men att han har sagt nej. Då erkänner hon att det är jobbigt.

Annons

– Kanye har varit i Wyoming och har lagt upp en massa saker på sociala medier, och det är lite frustrerande. Men man måste skilja på vad som pågår hemma och på internet. Jag försöker åka till Wyoming för att träffa honom, säger hon.

Samtidigt som telefonsamtalet pågår oroar sig familjen för henne. Mamma Kris Jenner undrar hur dottern klarar av att hantera allt, och uppmanar systrarna att stötta Kim. De ordnar en trevlig middag och roar sig, och dagen efter ger hon sig iväg för att träffa Kanye West.

– Mitt liv med Kanye har jag koll på. Jag hanterar det på mitt eget sätt, det kommer bli bra, säger Kim Kardashian.

Hur mycket mer vi får se om perioden som ledde fram till skilsmässan återstår att se.

Foto: TT

Annons