Kim Kardashian: Så pratar jag med barnen om Kanye West

07 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Kim Kardashian: Så pratar jag med barnen om allt som händer med Kanye
Nu berättar Kim Kardashian i en exklusiv intervju om relationen till ex-maken Kanye West. Samtidigt redogör hon hur hon tacklar allt tillsammans med barnen.
”Man vill ju vara den större personen, men ibland är det väldigt svårt”, säger hon.
Annons
Kim Kardashians stilresa genom åren
Kim Kardashians stilresa genom åren

Det är ingen hemlighet att turerna mellan ex-paret Kim Kardashian, 41, och Kanye ”Ye” West, 44, varit många efter det att skilsmässopappren skickades in förra året. Skilsmässan klubbades härom månaden och i samma veva gick Kanye bärsärk på sociala medier. Han riktade främst in sig på ex-hustruns nya flamma Pete Davidson, 28, och orden var hårda om än inlindade i ett konstnärligt uttryck, enligt Kanye själv.

”Ibland är det svårt att vara den större personen”

I en ny specialintervju med ABC News berättar Kim Kardashian mer om skilsmässan, exparets relation idag och om hur hon pratar med barnen North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 och Psalm, 2, om kalabaliken som utspelat sig den senaste tiden.

Annons

– Man vill ju vara den större personen, men ibland är det väldigt svårt, säger Kim Kardashian i ABC-intervjun.

– Jag har alltid stöttat honom i att vara ärlig, fortsätter hon i tv-inslaget.

NIPI

Så förklarar Kim Kardashian allt för barnen

När det kommer till exparets fyra barn försöker Kim Kardashian vara så öppen och ärlig hon bara kan vad gäller skilsmässan. Samtidigt gör Kim K klart att ”de yngsta ännu inte förstår” men att de äldre i syskonskaran ”verkligen vet vad som pågår just nu”.

– Det gäller att bara vara där för dem. Oavsett vad, även i detta galna liv som vi lever. Det gäller att ha en öppen dialog med sina barn. Kanye och jag har haft konversationer. Vi måste liksom prata dagligen för barnens skull, du vet. Men jag hatar att det spelades upp på det här viset. Men när det gäller ens familj, jag menar jag och Kanye kommer alltid vara familj.

Annons

– I slutet av dagen är det enda jag vill, att barnen ska vara lyckliga och vid god hälsa, och att de ska avguda sin pappa. Vilket de såklart gör.

NIPI

Kim Kardashians nya fokus

Tidigare i år berättade Kim Kardashian att hon under väldigt lång tid bara gjort saker för andra, och att hon hela tiden satt sig själv i det andra rummet. Men att hon nu valt att fokusera på sig själv, och sin egen lycka.

– Under de två senaste åren tog jag beslutet att bara göra saker som gör mig lycklig, och det känns väldigt bra. Även om det har skapat förändringar och orsakade min skilsmässa så tror jag att det är viktigt att vara ärlig med sig själv om vad som gör dig lycklig, sa Kim Kardashian i modemagasinet Vogue i januari och fortsatte:

Annons

– Jag har valt mig själv. Jag tycker att det är viktigt att välja sig själv. Jag tycker att det är okej att välja sig själv.

Foto: TT/Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar