Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Kardashian och Paris Hiltons vänskap i bilder

09 dec, 2021 
AvEmma Castman
Kim Kardashian och Paris Hiltons vänskap
Sedan 2000-talet har Kim Kardashians och Paris Hiltons vänskapsrelation gått upp och ner. Här är bilder på det ikoniska kompisparet – från tidigt 00-tal fram till i dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

Kim Kardashian och Paris Hilton har varit vänner i flera år. De umgicks framför allt i mitten av 2000-talet, och klädde sig ofta i matchande kläder och accessoarer.

Numera syns de inte lika frekvent tillsammans, men bläddrar man bland bildarkiven finns det en uppsjö av fotografier på stjärnorna ihop. Följ med på en nostalgisk resa, som visar hur Kims och Paris relation har utvecklats under åren!

Tidslinje: Kim och Paris vänskap

Tidigt 00-tal

Både Kim Kardahsian och Paris Hilton växte upp i Beverly Hills. De gick på olika skolor och umgicks i olika gäng – men hade en gemensam vän, nämligen Nicole Richie.

Annons

Nicole och Paris var två av 2000-talets mest populära stjärnor, och i serien The Simple Life fick tittarna följa deras minst sagt händelserika vardag. De riktigt trogna fansen minns även att Kim ibland fick gästspela i serien, här är ett exempel:

Många tror att Kim Kardashian började som Paris Hiltons assistent, men det stämmer faktiskt inte. ”Jag var inte hennes assistent, jag hade ett klädorganiserings-företag där hon var en av mina kunder”, har Kim sagt i en intervju med Recode.

2006

När radarparet Paris Hilton och Nicole Richie bröt kontakten blev relationen mellan Kim och Paris ännu tightare. Året var 2006 och vännerna fotograferades sida vid sida i princip hela tiden. I en intervju med Rolling Stone har Kim sagt att de kunde åka ”överallt och ingenstans bara för att bli sedda”.

Kim Kardashian och Paris Hilton 2006
Kim och Paris, sida vid sida på en lanseringsfest 2006.
Kim och Paris på festival 2006
Även här är året 2006, och Kim och Paris befinner sig på en öl-festival i München.
Kim och Paris på väg till stranden 2006
Bästisarna i matchande väskor, så klart.
Annons

2007-2008

Men säg den kärlek som varar för evigt… Redan 2007 började det knaka i fogarna mellan Kim Kardashian och Paris Hilton, och åren därpå var relationen riktigt ansträngd.

Kim och Paris 2007
Bild från januari 2007, precis innan Kim och Paris gick skilda vägar.

I en radiointervju med KLUC-FM ska Paris har jämfört Kims rumpa med ”keso i en stor soppåse”. Och när Paris Hilton släppte sin låt Stars Are Blind ska Kim Kardasian ha sagt att det inte var ”riktig musik”.

2011-2013

2011 berättade Kim att hon och Paris helt brutit kontakten: ”Vi pratar inte med varandra längre. Jag brukar säga att folk kommer in i ens liv av en anledning, under en period eller för en livstid. Och hon fanns i mitt liv länge... Men sen kommer man till en punkt i livet där man växer isär och inser att man inte är så lika som man först trodde.”

Annons
Syskonen Kardashian
2011 gick Kim Kardashian på gala-premiär med sina systrar i stället för med Paris Hilton.

2014-2017

Tre år senare återförenades dock Kim och Paris, och på Instagram delade Kim ett inlägg där hon mindes tillbaka till första gången hon och Paris besökte Ibiza.

De forna bästisarna var med andra ord återigen vänner, och 2016 ska Paris till och med ha gästat Kardashians berömda julfest.

Året därpå publicerade Paris flera nostalgiska återpubliceringar på sociala medier, bland annat den här:

2019

2019 gästade Kim Kardashian Paris Hiltons musikvideo. Och samma år, när Kim var med i E! True Hollywood Story sa hon att Paris betytt mycket för hennes framgång. ”Jag är väldigt tacksam över erfarenheter jag fått med henne. Hon är en stor anledning till min framgång”.

2020

Även om Kim och Paris inte syns vid varandras sida lika frekvent som på 2000-talet, umgås de fortfarande. 2020 postade Paris Hilton till exempel den här videon på Instagram:

2021

Sist men inte minst: Nytagna bröllopsbilder! När Paris Hilton och Carter Reum gifte sig i november 2021 var nämligen Kim Kardashian en av de 250 gästerna på plats. Både Kim och Paris delade med sig av bilder från den stora dagen på Instagram, och visst ser de lyckliga ut?

Artikelinspiration: Bustle, Mamamia

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons