Kim Kardashian är officiellt singel: ”Väljer mig själv nu”

03 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Kim Kardashian är officiellt singel: Väljer sig själv nu
Den officiella processen tog ett år, och nu kan Kim Kardashian äntligen kalla sig för singel.
Kim Kardashian och Kanye West är inte längre gifta.
Annons
Kim Kardashians stilresa genom åren
Kim Kardashians stilresa genom åren

I februari 2021 lämnade Kim Kardashian, 41, in ansökan om skilsmässa från Kanye ”Ye” West, 44, efter nästan sju år som gifta. Anledningen till det hela har inte varit helt klarlagt och det forna paret höll länge tyst om situationen. Senare kom Kim Kardashian att förklara sig något i egna serien Keeping up with the Kardashians, då hon gjorde klart att hon länge försökt hålla ihop sig själv och relationen på grund av de gemensamma barnen North, 8, Saint, 6, Chicago, 4, och Psalm, 2.

skilsmässan mellan kim och kanye är klubbad, kim är därmed singel
Det har gått ett år sedan Kim Kardashian bestämde sig för att skiljas från Kanye West.

Kim Kardashian är officiellt singel

Nu ett år senare har en domare klubbat igenom skilsmässan mellan det forna kändisparet. Enligt TMZ, beslutades det hela under onsdagen och Kim Kardashian deltog via videolänk, dock valde Kanye West att inte delta.

Annons

Enligt TMZ ska Kim Kardashian ha svarat att hon inte trodde äktenskapet skulle kunna räddas via parterapi.

Sajten rapporterar även att Kanye West försökt fördröja skilsmässoprocessen, men att Kim Kardashian nu fått sin vilja igenom.

kim och pete davidson
Pete Davidson uppges vara Kim Kardashians nya flamma.

”Jag har valt mig själv”

– Under så lång tid har jag gjort saker som gör andra personer lyckliga. Och jag tror att under de två senaste åren så har jag bestämt mig för att göra saker som gör mig själv lycklig, och det känns väldigt bra. Även om det har skapat förändringar och orsakade min skilsmässa så tror jag att det är viktigt att vara ärlig med sig själv om vad som gör dig lycklig, sa Kim Kardashian i modemagasinet Vogue i januari och fortsatte:

Annons

– Jag har valt mig själv. Jag tycker att det är viktigt att välja sig själv. Jag tycker att det är okej att välja sig själv.

Kanye West attackerar Kim Kardashians nya dejt

Efter det att skilsmässopappren skickats in har turerna mellan paret varit många. Kanye West har publicerat en hel del knepiga inlägg på sina sociala medier. Nu i samma veva som skilsmässan officiellt gick igenom delade Kanye West med sig av ännu en attack mot Pete Davidson, som är Kim Kardashians påstådda nya pojkvän.

I musikvideon till låten Eazy, som nu ligger uppe på Instagram, ser Kanye ut att kidnappa och begrava komikern Pete som dejtar exet Kim Kardashian.

scen ur musikvideon Easy av Kanye West
I Kanyes musikvideo ser vi hur en lerfigur kidnappar och åker iväg med vad som ska föreställa komikern Pete Davidson. Lerfiguren begraver sedan komikern levande innan han till slut planterar rosor på hans huvud.

Foto: TT/Instagram

Annons
Annons
Innehåller annonslänkar