Kim Kardashian ansöker om namnbyte efter skilsmässan – tar bort West

13 dec, 2021 
AvSaga Pettersson
kim kardashian efter skilsmässan
Skilsmässan mellan Kim Kardashian West och Kanye West har ännu inte gått igenom – något Kim vill ändra på nu. I slutet av förra veckan lämnade hon in handlingar där det bara krävs en underskrift från en domare för att bli singel och skild. Därmed vill hon även ändra sitt namn.
Annons
Kim Kardashian – 5 saker du vill veta
Kim Kardashian – 5 saker du vill veta

Så, i början av året möttes vi av nyheten om att Kim Kardashian West och Kanye West ansökt om skilsmässa. Men helt chockade blev vi inte eftersom att det redan innan det spekulerats i att paret gått i tankar om att skilja sig. Det dröjde dock ett par månader till innan vi hörde Kim berätta om anledningen till separationen i Keeping up with the Kardashians.

Enligt Kim ville de olika saker i livet, och hon menade att han behövde någon som stöttade honom i allt, något hon själv ansåg att hon inte gjorde.

Kim Kardashian och Pete Davidson-ryktena

Något som har varit svårt att missa de senaste veckorna är att Kim Kardashian nu verkar ha gått vidare. Var och varannan dag kan vi läsa nya rubriker om Kim och SNL-profilen Pete Davidson i amerikanska medier. De har synts tätt ihop sedan Kims medverkan i Saturday night live, men att det skulle vara något mer än vänskap mellan dem har ingen bekräftat.

kim kardashian och pete davidson
Kim och Pete har synts tätt ihop den senaste tiden.

Annat är det för Kanye West, han har istället de senaste veckorna hintat om att han vill ha tillbaka Kim.

Annons

Kanye West vill ha tillbaka Kim

Under thanksgiving höll han ett tal där han pratade om att han och Kim skulle hitta tillbaka till varandra, och sa då även att han behövde ”komma hem”.

Och så sent som förra veckan när han, tillsammans med Drake, uppträdde på en välgörenhetsgala la han under låten Runaway till ”spring tillbaka till mig… närmare bestämt Kimberly”, skriver Aftonbladet.

kanye west och kim kardashian med barnen
Kanye och Kim med tre av parets fyra barn.

I intervjuer har han även påpekat att de fortfarande faktiskt är gifta med varandra.

Vill nu ändra namn

Men inte så länge till, om Kim får bestämma. I slutet av förra veckan lämnade hon in handlingar till rätten som bara behöver en underskrift från en domare för att hon ska vara officiellt singel och skild, skriver TMZ. Hon ber om att exkludera delar som ännu inte är uppklarade, som bodelningen och vårdnaden om barnen. Och hon ber också om att hennes namn ska ändras, och hon vill därmed ta bort West och enbart heta Kim Kardashian, som innan äktenskapet.

Foto: TT

Annons