Kika in i Alexander Skarsgårds nya lyxlya i New York

Den nyblivne singeln Alexander Skarsgård har skaffat sig en lyxig ungkarlslya mitt i New York City. Spana in den coola våningen som gick loss på över 18 miljoner kronor(!) nedan.
28 augusti, 2017

Alexander Skarsgård blev singel i somras efter att ha dejtat Alexa Chung i ett par år och nu har skådespelaren köpt en lyxig ungkarlslägenhet i anrika East Village i New York. Enligt sajten Mansion Global var den Emmy-nominerade skådespelaren inte den enda som var intresserad av våningen i townhouset. Han ska därför ha betalat 2,3 miljoner dollar (motsvarande drygt 18,3 miljoner svenska kronor) för sitt nya hem, vilket var 300 000 dollar (cirka 2,4 miljoner kronor) mer än vad säljaren efterfrågade.

Läs också: Twitter kräver svar: Var det Alexander Skarsgårds penis eller inte?

Lägenheten om drygt 100 kvadratmeter ligger högst upp i huset och består av ett sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum. I lägenheten finns originalgolv i trä, tidstypiska takbjälkar, öppen spis, takfönster samt tillgång till en takterass.

Läs också: Trailern till nya serien Big Little Lies – med Nicole Kidman och Alexander Skarsgård

Det röda tegelhuset är byggt på 1800-talet och har under de senaste åren lockat flera kända boenden. Skådespelaren Parker Posey ska ha bott i Skarsgårds lägenhet fram till år 2008 och skådespelaren Chloë Sevigny ska ha bott i husets bottenvåning fram till år 2013.

Spana in Alexander Skarsgårds nya ungkarlslya nedan!

Foto: Compass

Artikeln publicerades först på Cafe.se.