Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Khloé Kardashian om att True photoshopats in i bilder från Disneyland

14 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Khloé Kardashian om att True photoshopats in i bilder från Disneyland
Man kan ta med sina barn till Disneyland och så kan man photoshopa in dem i bilder från Disneyland. Khloé Kardashian har gjort båda!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att sociala medier inte alltid visar hela sanningen är vi införstådda med, men kanske att Kardashian-systrarna tagit det ett steg längre. Khloé Kardashian erkänner nu att hennes dotter True är inklippt i bilder från Disneyland, bilder som Kim Kardashian publicerade på sin Instagram i december.

TV: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Khloé Kardashian som du kanske inte visste

På bilderna sitter Kims dotter Chicago bredvid sin kusin True i en åkattraktion på Disneyland, och på en annan bild står kusinerna bredvid varandra och poserar i Mimmi Pigg-öron. Men, det visar sig nu att True faktiskt inte var på plats, utan är inklippt i bilderna.

Klippt in dottern i bilder från Disneyland

Det var svårt att göra annat än att erkänna när Khloé Kardashian nu i april delade med sig av massor av videor på dottern från Disneyland och skrev att det var Trues första gång på nöjesparken.

Annons

Den stora fan-skaran låter sig inte luras, och var inte sena med att uppmärksamma detta och reagera på det hela. På Twitter skrev en:

”Khloé sa att det idag var Trues första gång på Disneyland… så Disney-photoshop-teorin är tillbaka. Jag är säker på att de hade en bra anledning att täcka Stormi i bilderna, jag bara tycker att det är intressant och kul”.

Khloé Kardashian erkänner photoshop-missen

Och det är här som Khloé faktiskt svarar.

”Wellllpp jag gjorde bort mig här. Hur som helst… låt oss fokusera på någonting annat. Vår nya tv-serie har premiär om fem dagar”, skriver Khloé följt av skrattgråtande emojis.

Så, är det faktiskt egentligen Stormi på bilden? Som de har täckt över med bilder på True? Vi fattar ingenting, men mest fundersamma är vi över själva anledningen – varför har True klippts in i bilderna?

Nå väl, nu har True i alla fall faktiskt fått uppleva Disneyland på riktigt! Och till alla Kardashian-lovers, på tal om den nya tv-serien så är det faktiskt idag som den har premiär på Disney+!

Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons