Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Khloé svarar på sexfrågan om exet – under lögndetektortest

16 dec, 2022 
Khloe Kardashian
I ett klipp för Vanity Fair utsätter Khloé och Kourtney varandra för ett lögndetektortest. Då ställer Kourtney Khloé mot väggen och frågar de många undrar: hur ligger det egentligen till med exet Tristan Thompson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om Khloé KardashianBrand logo
6 saker du vill veta om Khloé Kardashian

Vanity Fair har en serie där kändisar tvingas svara på frågor – medan de är kopplade till en lögndetektor. Senast var det tv-personligheterna Khloé och Kourtney Kardashians tur, och först ut att sättas i heta stolen var Khloé.

Efter att hon blivit uppkopplad till maskinen ställer systern Kourtney en rad frågor till henne. Allt ifrån om Khloé verkligen tyckte om Kourtneys bröllopsklänning till varför Khloés dotter True inte får sova över hos Kourtney. Under tiden Khloé svarar på frågorna får vi se lögndetektorns kurva, och testet läses av en kvinna som meddelar när Khloé är sanningsenlig – och när hon inte är det.

Annons

Khloés historia med exet Tristan Thompson

När testet lider mot sitt slut och det är dags för systrarna att byta slänger Kourtney i sista stund in ännu en fråga, som inte står på listan hon hittills läst ifrån. Frågan hon ställer är något som många tittare nog är nyfikna på, efter Khloés tumulta förflutna med exet Tristan Thompson.

Khloe Kardashian Tristan Thompson

Thompson och Kardashian har två barn ihop, men lever inte längre tillsammans. Thompson har under flertalet tillfällen blivit påkommen med att vara otrogen, mest uppmärksammat var när han medan Khloé var höggravid med deras första barn fångades på bild med två andra kvinnor. Nyligen framkom det även att han medan paret väntade sin andra barn via surrogat hade gjort en annan kvinna gravid.

privata FRÅGAN OM KHLOÉS SEXLIV

När Kourtney är på väg att avsluta testet frågar hon Khloé om det är någon mer fråga hon vill ha, för att reda ut några rykten. Då får hon ett infall, och frågar Khloé om hon fortfarande ligger med exet Tristan. Khloé skrattar och svarar på frågan:

– Det gör jag inte. Verkligen inte!

Kourtney tittar mot kvinnan som utför testet, som bekräftar att Khloé i själva verket berättar sanningen.

– Jag skulle dö om testet sa att jag gjorde det! Avslutar Khloé förhöret.

Ännu inget namn på sonen

Parets andra barn, deras son, föddes i juli 2022, men de har än så länge varit sparsamma med bilder på honom. De har heller inte gått ut offentligt med pojkens namn.

Bilder: Vanity Fair, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons