Khloé Kardashian delar med sig av sin värsta göra slut-berättelse

Khloé Kardashian delar med sig av sin värsta göra slut-berättelse

17 år, kär och lämnad på Alla hjärtans dag – det är inte ens det värsta i den här historien.
13 april, 2016

Khloe, kanske den av systrarna Kardashian som helst (och oftast) pratar om sitt kärleksliv berättade idag om sin första, stora göra slut-upplevelse i sin app.

Hon var 17 år gammal och killen hon var ihop med flyttade, på Alla hjärtans dag, från LA och till Atlanta med sin mamma.

– Han bara stack – och kom aldrig tillbaka, skriver Khloe i sin app. Lite senare ringde han och bad mig flyga dit för att träffa honom. Min pappa varnade mig för att åka dit, men det gjorde jag ändå.

Lite senare landar Khloe i Atlanta och förväntar sig att killen i fråga ska hämta upp henne på flygplatsen.

– Men han kom aldrig! Jag fick ett röstmeddelande från honom där han sa ”jag är ledsen, det här funkar inte.” Där stod jag, 17 år, i Atlanta, utan varken pengar eller kreditkort. Mina systrar berättade för vår pappa, som bokade ett hotellrum åt mig, sen fick jag ta ett flyg tillbaka nästa morgon. Pappa och jag har aldrig någonsin pratat om det efter det, han visste hur förtvivlad och generad jag var, och jag är så tacksam att han aldrig sa ”vad var det jag sa”.

Nu, 14 år senare, berättar stjärnan om det i sin egen app – och det är väl rätt tydligt vem som borde känna sig generad…

 

Från ELLE.com Foto Instagram