Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Khloé Kardashian hyllar exet på 30-årsdagen – hintar om återförening

14 mar, 2021 
AvJessica Rådne
khloe kardashian
Khloé Kardashian har hållit Tristan Thompson kort sedan han ertappades med att vara otrogen inte bara en utan flera gånger. Nu tycks det som om Khloé är villig att ge pappan till hennes barn en ny chans.
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

Året var 2018 när en höggravid Khloé Kardashian, 36, fick nyss om att pappan till barnet, Tristan Thompson, hånglat loss med andra kvinnor.

Skandalen med pojkvännen skedde bara dagar innan Khloé beräknades föda parets gemensamma barn och en hel värld följde därefter triangeldramat som Khloé hamnade i.

För trots otroheten tog hon tillbaka honom, men månader senare kom det fram att Tristan även hade kysst familjevännen Jordyn Woods på en fest. Jordyn som var bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner blev utfryst av den stora Kardashian-klanen och Khloé dumpade på nytt Tristan.

Sedan dess har fansen undrat – kommer Khloé och Tristan kunna hitta tillbaka till varann? Khloés senaste inlägg på Instagram får det onekligen att verka så.

Khloés krav på Tristan

I dagarna fyllde Tristan 30 år vilket Khloé uppmärksammar genom att posta ett bildspel föreställandes henne, Tristan och den gemensamma dottern True på Instagram. Khloé skriver:

Annons

”De som är menade är de som går igenom allting som är designat för att slita dem isär, och kommer ut ur det ännu starkare än de var innan”. Hint, hint?

I Kardashian-familjens realityshow Keeping Up With The Kardashians har Khloé sedan skandalen briserade varit tydlig med att hon ställt krav på Tristan för att han ska kunna vinna tillbaka hennes förtroende. Har han lyckats nu, tro? Hon fortsätter:

”Tack för att du bevisat för mig allt du sagt att du skulle. För den far du är. För den bästa vän jag har i dig. Jag är tacksam för att jag kan göra ingenting med dig och ändå känna precis allt. Jag hoppas att du vet idag och alla andra daggar hur älskad du är av mig och av så många andra”.

Khloé önskar sedan Tristan grattis på födelsedagen och ”Välkommen till 30”. Inlägget avslutas med orden ”Jag ser fram emot alla minnen. Detta är när livet börjar bli bra!”.

Svärmor Kris Jenner kommenterar

Bland kommentarerna syns flera familjemedlemmar och vänner önska Tristan en fin födelsedag, bland annat svärmor (?) Kris Jenner, tvillingarna Malika och Khadijah, samt Simon Huck, alla kända från KUWTK.

Återstår bara för oss att göra detsamma, hipp hipp hurra!

Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons