Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kevin Federline om Britneys Spears situation – så påverkar det barnen

01 jul, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
britney spears och kevin federline med varsin cigg när det begav sig i början på nollnoll-talet.
Efter att Britney Spears gett sitt vittnesmål i rätten gällande sitt förmyndarskap kommer nu ex-maken Kevin Federlines advokat med en hälsning om hans syn på situationen, samtidigt som de gör klart hur de ser på hur vårdnaden över ex-parets söner ska fördelas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskapBrand logo
TV: Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskap

Britney Spears ex-make Kevin Federline gör nu klart att han bara önskar sin ex-fru och mamman till sina barn lycka. Magasinet People har fått en intervju med Kevin Federlines skilsmässoadvokat Mark Vincent Kaplan som delar med sig av Kevin Federlines ord om den senaste tidens händelser. Bara dagar efter att Britney Spears för första gången gett sin version av hur förmyndarskapet har påverkat henne under alla dessa år.

Kevin Federlines ord om Britney Spears och barnen

– Det bästa skulle vara att deras mamma skulle vara frisk och glad. Och om någon av dessa saker inte är sanna, finns det inte en jättebra grund för att få en större del av vårdnaden, hälsar advokaten och refererar till ex-parets söner Sean Preston, 15, och Jayden James, 14. Ex-maken Kevin Federline har idag den största delen av vårdnaden över barnen.

Annons

– Kevin respekterar verkligen Britney och hoppas bara det bästa för henne för när det bästa för henne uppnås är det bäst för deras barn. Barnen älskar sin mamma och han vill att de ska ha en sund och stark relation, säger advokaten.

Kevin Federline stöttar Britney Spears beslut

Med tanke på Britney Spears avslöjande vittnesmål härom veckan anser Mark Vincent Kaplan att ”Britney inte haft så bra förutsättningar i sitt nuvarande förmyndarskap, och att det inte är förenligt med vad hon själv egentligen vill”. Vidare förklarar advokaten att Britney Spears ska göra det hon anser är bäst för henne, och om det är att bli myndigförklarad – så backar ex-maken Kevin Federline hennes beslut. Advokaten gör även klart att tycker att det är bra att hon får göra sin röst hörd.

– Om hon är stark och vid god hälsa och vill ha tillbaka kontrollen över sitt eget liv, och kan göra det på ett rimligt och ansvarsfullt sätt, så ja, mer kontroll till henne.

Ex-makarna Kevin och Britney hand i hand när det begav sig i början av nollnoll-talet.
Kevin Federline och Britney Spears ute på tur i Los Angeles i juni 2004.

”Om hon inte längre behöver äta sin medicin...”

Mark Vincent Kaplan förklarar även att han vill att domstolen avgör ”om hon är okej”, och refererar till hennes psykiska hälsa. Och det faktum att Britney Spears behandlades med läkemedlet litium, som förebygger mani och depression.

Annons

– Om hon inte längre behöver äta sin medicin, så är ju det föredömligt. Vi vill bara se till att alla överväganden, om hur hon har det, tas i hänsyn till om hon försöker ändra vårdnadsordningen mellan föräldrarna om det är så att hon blir myndigförklarad.

Britney Spears vittnesmål: Jag har gråtit varje dag

Sedan 2008 har Britney Spears varit omyndigförklarad då hon inte ansetts lämplig att fatta egna beslut kring sitt privatliv och sin ekonomi. De senaste 13 åren har hennes pappa, Jamie Spears varit hennes förmyndare. Rörelsen Free Britney har länge ifrågasatt detta, men Britney själv har lämnat det okommenterat – tills nu.

Den 23 juni pratade hon för första gången i rätten om hur förmyndarskapet påverkat henne, och anledningen till att hon inte sagt något förrän nu är för att hon varit rädd för att bli hånad.

– Det har gått 13 år nu och det räcker. Jag vill bli hörd. Jag har hållit det inom mig så länge, det är inte bra för mitt hjärta. Jag har varit så arg och gråtit varje dag, säger Britney Spears.

– Jag trodde helt ärligt att ingen skulle tro mig. Jag trodde att folk skulle driva med mig. Jag vill bara ha mitt liv tillbaka. Det räcker nu.

brittan tillsammans med sina barn!
Britney Spears med sönerna Jayden James Federline och Sean Preston Federline.
TV: Här är allt du behöver veta om #FreebritneyBrand logo
TV: Här är allt du behöver veta om #Freebritney

Foto: TT

Annons