Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Popstjärnan Kesha försöker krama Seinfeld – och hans reaktion är inte okej

07 jun, 2017 
AvELLE -redaktionen
Jerry Seinfeld kunde inte ha varit tydligare med att han inte ville ha en kram av popstjärnan Kesha. Ett beteende som inte ger oss den härligaste känslan i kroppen. Se själva.
Annons

När komikern Jerry Seinfeld stod i en intervju på röda mattan inför en humorgala och sångerskan Kesha kom fram och bad honom inte en, inte två utan tre gånger om att få krama honom så kunde komikern inte göra det mer tydligare att han inte ville kramas. Varje gång tackade han nej samtidigt som han – som man skulle sagt på tv-spelsspråk – strafeade bort och försiktigt höjde armen i en gest som sa ”ta inte på mig”.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

När Kesha (Kesha Rose Sebert) insåg att hon inte skulle få sin kram vek hon hastigt av med nedböjt huvud samtidigt som hon gav ifrån sig ett underligt, skamset skratt.

Jerry och reportern skrattar en stund innan han säger:

”Jag vet inte vem det där var.”

”Det var Kesha”, säger reportern.

”Okej. Ja, jag önskar henne allt det bästa”, replikerar en obrydd Jerry Seinfeld.

Avgör själva vad ni tycker om situationen. Vi får dock ont i magen när vi ser detta klipp.

Annons

LÄS OCKSÅ:

Annons