Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenzas tankar för baby nummer tre – efter andra förlossningen

31 mar, 2021 
AvJessica Rådne
kenza och danilo
Knappt hade Kenza Zouiten Subosics andre lille son Danilo kommit till världen förrän bloggmamman började fundera på bebis nummer tre. En helvändning mot hur hon kände för bara några år sedan, förklarar hon nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Saker du inte visste om KenzaBrand logo
5 Saker du inte visste om Kenza

I början på mars föddes Danilo, influencern och bloggaren Kenza Zouiten Subosics andre barn tillsammans med maken Aleks. Sedan tidigare har de sonen Nikola som föddes sommaren 2019. När den förstfödde hade anlänt efter en utdragen förlossning var Kenzas känsla att detta gör hon aldrig om. Nu har hon kommit på andra tankar, förklarar hon själv för tidningen mama.

Kenza om hur andra förlossningen var smidigare än första

I en intervju med mama berättar Kenza att Danilos förlossning var enklare än Nikolas. Hon gick förvisso över tiden men när det väl var dags krävdes endast tio minuter av krystning.

Annons

– Det här med att andra barnet skulle flyga ut, det stämde inte för mig! Däremot gick det väldigt snabbt när det väl var dags att krysta, då var han ute på tio minuter. Det var väldigt skönt för jag var så rädd att jag skulle behöva krysta två timmar den här gången också. Jag hade inte lika ont den här förlossningen och så var jag helt närvarande hela tiden. Det var så häftigt! säger hon till tidningen.

Att det gick så pass smidigt har som sagt bidragit till hur Kenza nu känner inför att eventuellt göra om det hela en tredje gång.

– Den (förlossningen) blev lite längre än vad jag hade tänkt mig, men annars var allt helt perfekt. Efter förra förlossningen sa jag ’aldrig mer’ och efter denna förlossning började jag prata om en tredje direkt, förklarar hon.

Kenza har redan ett namn för tredje barnet

Kenza har sedan tidigare förklarat på sin blogg att det finns ett namn som hon och maken sparat ut ifall att det skulle bli en bebis nummer tre. Ett namn som dessutom är unisex, alltså som kan passa både på en flicka och en pojke. I bloggen har hon berättat att det namnet faktist var tänkt att ges till Danilo, parets andra barn, men att hon ångrade sig då de valde mellan totalt tre olika namn.

– Det tredje namnet, som var det namnet jag (innan förlossningen) verrrrrkligen ville ha, kommer jag tyvärr inte avslöja hehe. Det är ett unisex-namn och vi spar det för framtiden, om vi får fler barn, har hon förklarat på bloggen.

Källa: mama

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons