Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kenzas oro för sonen Danilo som gråter hysteriskt i timmar

28 maj, 2021 
AvElin Jonsson
kenza och danilo gosar bland träden i solen.
Nyblivna tvåbarnsmamman Kenza Zouiten Subosic undrar vad som händer med hennes son Danilo som ”gråter helt hysteriskt”. ”Jag vet inte vad som är fel”, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

I mars fick influencern Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic sitt andra barn tillsammans. Det blev en liten son som fick namnet Danilo – så tvåårige Nikola är nu storebror. Det snygga paret har med det full rulle, och som för att addera till extra spice passade paret på att köpa sin drömlägenhet i Stockholm härom veckan. För vad är väl inte härligare än lite härligt flyttkaos när man är småbarnsförälder?!

Sonen Danilo får hysteriska gråtattacker

Härom dagen delade Kenza med sig av en glimt in i familjelivet, och hon förklarar att sonen Danilo haft en gråtattack där tårarna sprutat konstant i en timme.

Annons

”Jag är rädd för att röra mig ur fläcken”, börjar Kenza sitt inlägg om sonen Danilos problem med att somna, och just för stunden får vi se hur han äntligen ligger och sover på sin mammas bröst.

”Han har äntligen somnat efter det att han gråtit helt hysteriskt för första gången någonsin. Med tårar – i en timme non-stop. Jag vet inte vad som är fel han har aldrig gjort så här tidigare. Och Nikola vaknar ju hela tiden, och då gråter han också sådär helt hysteriskt.”

”Så nu är Aleks inne i sovrummet med Nikola, och jag är här ute tillsammans med Danilo. Vad är det som händer”, avslutar hon inlägget.

Kenza åker till Spanien – lämnar Nikola för första gången

Men allt är inte stress och kaos. Samtidigt som sonen gråter hejdlöst, planerar Kenza för en tripp utomlands.

”Så fort jag kommer å tänka på att vi ska till Spanien nästa vecka får jag fjärilar i magen!!!! Den här tiden fast om en vecka!”, skrev hon under torsdagen på sin Instagramstory, och hon berättade vidare:

Annons

”Och Aleks och Nikola stannar hemma, haha. Det blir den första gången jag är borta från Nikola så länge, innan har jag varit borta en natt eller så. Jag är lite nervös inför det. Men det blir ju ett ypperligt tillfälle för en riktigt fin pappa-son tid. Men jag oroar mig för hur jag kommer må när jag är så långt borta från honom.”

Kenza berättar vidare att hon åker till Spanien för att arbeta, och att hon egentligen skulle kunna ta med sig Nikola och maken Aleks också – men att det blev lite väl mycket där med lägenhetsförsäljningen och makens jobbschema. Så det blir bara mamma Kenza och lillkillen Danilo som får se solen i Spanien nästa vecka.

Foto: TT

Annons