Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenzas bild visar sönerna Danilo och Nikola sida vid sida – i samma ålder

02 apr, 2021 
AvJessica Rådne
Kenza Zouiten Subosic

Kenza Zouiten Subosic, 29, är sedan en månad tillbaka tvåbarnsmor. Hennes nya bild på nyfödda Danilo och 1,5-åriga Nikola visar dem sida vid sida – när de är lika gamla.

För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

Kenza är en av landets största bloggare och influencers. Varje dag kan hennes 1,8 miljoner Instagramföljare ta del av uppdateringar från hennes händelserika liv. Något som självklart fått ta stor plats i Kenzas olika kanaler de senaste åren är hennes och maken Aleks föräldraskap. I juni 2019 blev de föräldrar för första gången till lille Nikola och i mars i år kom andra barnet, sonen Danilo.

Kenza har sedan tidigare pratat öppet om sina förlossningar och även jämfört den första med den andra. Nu visar hon dessutom upp barnens respektive bebisbilder sida vid sida.

Kenza om den smidiga andra förlossningen

”Jag hade en sådan positiv förlossningsupplevelse den här gången. Allt var så mycket lättare och bättre på alla sätt jämfört med förra gången. Detsamma gäller dagarna efter att jag födde”, berättade Kenza på Instagram story i samband med att Danilo hade kommit till världen. Hon fortsatte:

Annons

”Förra gången kunde jag knappt sitta eller gå på 1-2 veckor. Så mycket smärtor hade jag. Men den här gången känns det som att jag nästan läkt redan efter fyra dagar och det är en sådan lättnad”.

För tidningen mama har hon även berättat att efter första förlossningen sa hon ’aldrig mer’ och efter den andra förlossningen började hon att prata om ett tredje barn direkt.

Därför döpte Kenza lillebror till Danilo

Vad beträffar namnet på den nyaste familjemedlemmen har Kenza beskrivit på bloggen att hon gillar hur det låter ihop med Nikola – om de båda namnet uttalas korrekt. Familjen uttalar Danilo som “Danni-lå”.

”Precis så som o:et i Nikola är mer ett å det med. Så de två namnen klingar verkligen så bra ihop!”, har Kenza beskrivit på bloggen.

Nya bilden på Danilo och Nikola som bebisar

På långfredagen gav Kenza ytterligare en uppdatering kring sina små söner. Den här gången genom att publicera ett kollage på Instagram story där hon visar upp barnens respektive babybilder sida vid sida.

”Bröderna”, lyder Kenzas bildtext som följs av en hjärt-emoji.

Uppdateringen ger följarna en möjlighet att dra paralleller mellan de två barnens bebisutseende, eller bara sötchockas rent allmänt. Se själv!

skärmdump från kenzas instagram story
Danilo och Nikola som bebisar.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons