Kenzas beslut för sonen: Slutar posta bilder i sociala medier

I dagarna börjar Kenza Zouiten Subosics son Nikola, 1,5 år, förskolan och därmed har hon fattat ett beslut – att inte längre visa bilder på honom i sociala medier.
15 januari, 2021

I ett inlägg på Insta story berättar bloggerskan och influencern om sina känslor kring det hela:

”Självklart kommer det bli lite tufft att inte posta så som jag har gjort fram tills nu eftersom jag tycker att han är den gulligaste och roligaste personen i världen och det jag är absolut stoltast över”.

Vill skydda sonens ansikte

Men beslutet är inte heller taget ur luften, förklarar hon. Den handlar helt enkelt om sonens integritet, någonting Kenza och maken Aleks Subosic vill hålla hårt på. Hon skriver:

”Vi har beslutat att när Nikola börjar förskolan så ska vi vara mycket mer försiktiga med att visa upp hans ansikte på sociala medier etc. Detta har varit vår plan sedan dag ett och nu är tiden kommen (han börjar nästa vecka!)”

Kenza fortsätter:

”Det är för hans egen säkerhets skull nu när han tar sina första små steg ut i den stora vida världen utan oss”, skriver hon och lägger till en hjärtemoji.

Gravid med sitt andra barn

Kenza är i skrivande stund gravid med sitt och makens andra barn, en lillebror. Beräknat födelsedatum är i början på mars. Bloggerskan kommer med andra ord snart att ha en ny liten kavat att posta fina babybilder på – om hon så önskar.

Foto: Instagram/TT

LÄS MER:

Gravida Kenza Zouiten Subosic om planerna för barnnamnet

Bloggstjärnor och influencers då och nu

Kenzas oro inför andra förlossningen – efter bilderna på sonen