Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza Zouitens förlossningsberättelse – se sonen Danilos födsel här

13 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Kenza och en månad gamla sonen Danilo.
Kenza Zouiten blev mamma igen den 5 mars, till lille sonen Danilo. Och precis som när Kenza födde första sonen Nikola delar hon med sig av sin förlossning på sociala medier – se förlossningsvideon här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

Den femte mars föddes Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks andra son, Danilo – och likt första förlossningen med lille Nikola som föddes 2019 filmades barnets födsel!

”Jag måste erkänna att det känns lite läskigt att visa såhär intima saker för omvärlden, men när jag ändå bestämde mig för att dela med mig av något så privat som min sons födsel så tänkte jag att då kan jag lika gärna visa hela sanningen också. Hur en förlossning faktiskt kan se ut, med smärta, blöjrumpa, skrik, tårar och allt vad det är”, bloggade Kenza Zouiten Subosic när hon publicerade den första förlossningsvideon back in 2019.

Annons

Kenzas Andra förlossning gick fortare

Första sonen Nikolas förlossning var en utdragen och tuff historia, vilken går att följa i Kenzas första förlossningsvideo. Desto bättre gick det tack och lov när Danilo kom till världen.

– Det här med att andra barnet skulle flyga ut, det stämde inte för mig! Däremot gick det väldigt snabbt när det väl var dags att krysta, då var han ute på tio minuter. Det var väldigt skönt för jag var så rädd att jag skulle behöva krysta två timmar den här gången också. Jag hade inte lika ont den här förlossningen och så var jag helt närvarande hela tiden. Det var så häftigt, berättar hon i tidningen Mama.

Kenza visar inte upp hela förlossningen

Som den sanna influencern Kenza Zouiten Subosic faktiskt är, väljer hon att ännu en gång visa upp delar av sin förlossning samtidigt som hon berättar om hela resan i sitt nya klipp.

”Nu ligger min förlossningsberättelse ute på min Youtube! Vi filmade inte så mycket den här gången men Aleks fångade ögonblicket när Danilo kom ut, så jag adderade lite av det i klippet”, meddelar hon på sina sociala medier.

Men strax efter gör hon även klart att hon och Aleks förvisso filmat en stor del av själva förlossningen, men att de denna gång valt att hålla stora delar av den för sig själva. I Youtube-klippet berättar Kenza bland annat att hon redan på beräknat förlossningsdatum fick värkar – och trodde till en början att hon faktiskt skulle få föda på BF. Men så blev det ju inte..!

Se Kenzas andra förlossningsberättelse här:

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons