Kenza Zouiten Subosics oro för barn nummer tre efter kroppens förändring

12 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Kenzas oro för barn nummer tre efter kroppens förändring
Tvåbarnsmamman Kenza Zouiten Subosic vill gärna ha fler barn och det finns en plan kring när hon och maken Aleks tänkt försöka sig på att skaffa baby nummer tre. Men nu berättar hon om oron då hennes kropp beter sig annorlunda efter andra förlossningen.
Annons
TV: Se 5 Saker du inte visste om Kenza
TV: Se 5 Saker du inte visste om Kenza

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks fick sitt första barn sommaren 2019. Efter en längre och svårare kamp blev Kenza äntligen gravid med sonen Nikola, som nu har hunnit bli två år – och Kenza och Aleks har hunnit bli tvåbarnsföräldrar.

Parets andra son Danilo kikade ut tidigare i år, och hos familjen Zouiten Subosic är det nu fullt ös! Och om de får önska sig vad de vill – så vill de nu att familjen blir ännu större.

Kroppen beter sig annorlunda efter andra förlossningen

”Vi har bestämt oss för att vi vill börja försöka igen nästa höst. Vi vet inte om det kommer att hända men vi hoppas att det händer”, skriver Kenza nu på sin Instagram story om planerna kring ett tredje barn.

Annons

Kenza blev gravid med andra sonen Danilo strax efter att första sonen Nikola fyllt ett år. Men efter hennes andra graviditet och förlossning beter sig kroppen inte på samma sätt som innan, något som oroar henne.

”Jag har inte fått tillbaka min mens än vilket oroar mig en del. Jag vet att vissa inte får tillbaka den förrän de slutar amma, men förra gången kom den tillbaka när Nikola var sex månader även fast jag ammade, så jag trodde att det skulle bli på samma sätt den här gången.. Danilo är åtta månader och äter mycket vanlig mat också så ibland har vi längre pauser med ammandet, men ingen mens än”, skriver Kenza vidare.

Kenza om oron för baby nummer tre
Kenza berättar på sin Instagram story.

Drömmer om fler barn

Som 26-åring fick Kenza reda på att hon hade en kort lutealfas, perioden mellan ägglossning och mensens första dag, och att hon hade äggreserver som en 45-åring. Det betyder att hon kommer att komma in i klimakteriet tidigare än normalt.

Annons

Och vägen mot en graviditet var som sagt annat än enkel. Men efter flera ivf-försök så skedde det till slut på egen hand.

När Kenza och Aleks började försöka med barn nummer två kände hon sig egentligen inte riktigt redo, men det fanns ingen tid till att känna efter för mycket, med tanke på svårigheterna – och att paret vill ha flera barn.

– Egentligen var jag nog inte redo att börja försöka igen, jag hade ju precis varit gravid och läkt efter förlossningen. Hade situationen varit annorlunda och jag inte känt sådan tidspress hade vi nog absolut väntat längre, sa hon i en intervju med mama när hon väntade sonen Danilo.

Foto: Instagram

Se också: Kenza Zouitens stilresa genom åren
Se också: Kenza Zouitens stilresa genom åren
Annons
Innehåller annonslänkar