Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza Zouiten Subosics bilder från nya lägenheten – så kommer den se ut

16 sep, 2021 
AvJessica Rådne
Kenza Zouiten Subosic
Renoveringen av Kenza Zouiten Subosics drömlägenhet i Vasastan fortsätter. Nu visar hon upp ytterligare bilder på designen som fått henne själv att bli helt kär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

”Så spänd på att få visa er några fler skisser på vår nya lägenhet!!”, skriver Kenza, 30, intill ett bildspel på Instagram.

Hon och maken Aleks blev tidigare i år ägare till en 5-rumslägenhet i fil i eftertraktade Vasastan i Stockholm. Den ska renoveras till perfektion innan tvåbarnsfamiljen flyttar in.

Bit för bit har Kenza visat upp arkitektskisser på hur slutresultatet väntas bli. Nu har det blivit dags för matsal och vardagsrum att glänsa inför hennes 1,8 miljoner följare.

Annons

Dramatiska kontraster i taket

”Här är matsalen och vardagsrummet”, skriver Kenza. ”Vi behåller naturligtvis den vackra originalgesimsen i båda dessa rum, men lägger till lite mer detaljer i taket etc”.

Bilderna visar i sanning på många sinnrika detaljer. Väggarna i matsalen har smyckats med lister och stuckatur. I taket har lampfästet fått en pampigt ornament som sprider ut sig över ytan.

”Jag är så kär i det här, särskilt det dramatiska kontrasttaket i matsalen”, skriver Kenza.

Bilder på Kenzas renovering

Tidigare har Kenza gett glimtar av hur sovrummen ska se ut. Hon och maken Aleks får ett mäktigt master bedroom, och de två sönerna Nikola och Danilo får ett delat rum med plats för lek och sagostunder.

”Ljust, fräscht och lyxigt, och vad jag älskar mest är valven som knyter samman rummen”, skrev Kenza i samband med att de skisserna visades upp på Instagram.

Se alla skissbilder som Kenza postat i inläggen nedan.

Annons

Kenza visar upp arkitektbyråns skisser på matsal och vardagsrum.

Tidigare han hon även visat upp skisser på master bedroom och småkillarnas sovrum.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons