Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza Zouiten Subosic visar upp drömlägenheten i stan – se bilderna

20 maj, 2021 
AvElin Jonsson
kenza har köpt ny lyxlya - otroligt!
I mars blev Kenza och Aleks Zouiten Subosic tvåbarnsföräldrar då sonen Danilo kom till världen, och i och med att den lilla familjen växer passade de på att köpa sin drömlägenhet i Vasastan. Spana in bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

Det har minst sagt varit full rulle för familjen Zouiten Subosic som numera har två söta söner: minstingen Danilo och den snart tvååriga Nikola. I mars föddes andra sonen, så nu har Aleks och Kenza två små att rodda med, och inte nog med det – nu har de köpt sin drömlägenhet!

Paret har lagt flera månader på att hitta sitt nya drömboende, och efter en lång jakt på den perfekta lägenheten fann de äntligen vad de sökte efter!

”Två kärleksfåglar som... köpt sin drömlägenhet förra veckan!!!”, skrev Kenza i ett inlägg på Instagram häromdagen.

Annons

Familjen Zouiten Subosics nya drömlya

Det nya boendet som familjen lagt vantarna på är en våning högt upp bland takåsarna om 130 kvadratmeter, fem rum och högt i tak. Lägenheten har ett välbevarat original med tidstypiska detaljer och en ur-vacker kakelugn som går att elda i (!). Ett golv av massiv ek i fiskbensmönster, och nog anar man lister och paneler och smyckande stuckaturer.

Alla rum i lägenheten ligger i fil, och i varje rum finns det stora vackra fönster. I dagsläget saknar Kenza och Aleks drömlägenhet balkong, men Kenza gör klart att det finns bygglov för en sådan. Och på mäklarsidan Wrede står där att ett sådant jobb skulle kosta 175 000 kronor, så kanske kommer de investera i en balkong inom kort.

Familjen Zouiten Subosics nya lägenhet har idag två toaletter och även två entréer till lägenheten, en stor till salongsavdelningen och en mindre in till köket.

Kenza kommer renovera med försiktig hand

Men innan flyttlasset går ska lägenheten renoveras, förklarar Kenza. Hon gör också klart att renoveringen kommer ske med försiktig hand, och de kommer noga se till så att inga av originaldetaljerna går förlorade.

Annons

Spana in Kenzas nya lägenhet här

kenzas kakelugn
Lägg av vilken kakelugn!
kenzas allrum
Så fint!
kenzas kollage på 3 bilder från nya lägenheten i vasastan
Ja, nej detta tackar man väl inte nej till!

Ännu finns det bilder på mäklarsidan Wrede på lägenheten från när den var ute till försäljning – se fler bilder här!

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons