Kenza Zouiten Subosic visar upp drömlägenheten i stan – se bilderna

kenza har köpt ny lyxlya - otroligt!

I mars blev Kenza och Aleks Zouiten Subosic tvåbarnsföräldrar då sonen Danilo kom till världen, och i och med att den lilla familjen växer passade de på att köpa sin drömlägenhet i Vasastan. Spana in bilderna här!
20 maj, 2021
1:34

Efter reklamen: Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

(1:34)

Det har minst sagt varit full rulle för familjen Zouiten Subosic som numera har två söta söner: minstingen Danilo och den snart tvååriga Nikola. I mars föddes andra sonen, så nu har Aleks och Kenza två små att rodda med, och inte nog med det – nu har de köpt sin drömlägenhet!

Paret har lagt flera månader på att hitta sitt nya drömboende, och efter en lång jakt på den perfekta lägenheten fann de äntligen vad de sökte efter!

”Två kärleksfåglar som... köpt sin drömlägenhet förra veckan!!!”, skrev Kenza i ett inlägg på Instagram häromdagen.

Familjen Zouiten Subosics nya drömlya

Det nya boendet som familjen lagt vantarna på är en våning högt upp bland takåsarna om 130 kvadratmeter, fem rum och högt i tak. Lägenheten har ett välbevarat original med tidstypiska detaljer och en ur-vacker kakelugn som går att elda i (!). Ett golv av massiv ek i fiskbensmönster, och nog anar man lister och paneler och smyckande stuckaturer.

Alla rum i lägenheten ligger i fil, och i varje rum finns det stora vackra fönster. I dagsläget saknar Kenza och Aleks drömlägenhet balkong, men Kenza gör klart att det finns bygglov för en sådan. Och på mäklarsidan Wrede står där att ett sådant jobb skulle kosta 175 000 kronor, så kanske kommer de investera i en balkong inom kort.

Familjen Zouiten Subosics nya lägenhet har idag två toaletter och även två entréer till lägenheten, en stor till salongsavdelningen och en mindre in till köket.

Kenza kommer renovera med försiktig hand

Men innan flyttlasset går ska lägenheten renoveras, förklarar Kenza. Hon gör också klart att renoveringen kommer ske med försiktig hand, och de kommer noga se till så att inga av originaldetaljerna går förlorade.

Spana in Kenzas nya lägenhet här

kenzas kakelugn

Lägg av vilken kakelugn!

kenzas allrum

Så fint!

kenzas kollage på 3 bilder från nya lägenheten i vasastan

Ja, nej detta tackar man väl inte nej till!

Ännu finns det bilder på mäklarsidan Wrede på lägenheten från när den var ute till försäljning – se fler bilder här!

Foto: TT/Instagram

Missa inte

Carina Berg om IVF-resan, sorgen, rädslan och att bli gravid efter 40

Öppen och personlig intervju med Carina om hennes och Eriks kamp för ett barn.

Kenza Zouiten Subosics svar på följarnas frågor om mammalivet

Efter andra sonens födelse!

Kenza Zouitens förlossningsberättelse – se sonen Danilos födsel här

Så vackert!