Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza Zouiten Subosic svarar på följarnas frågor om mammalivet

24 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Hur är det att vara mamma till ”två under två”? Det svarar Kenza på!
Det har snart gått två månader sedan Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks fick sitt andra barn.
Sedan dess har hon delat med sig av sin förlossningsberättelse – och nu svarar hon även om sina följares frågor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza har fått barn igenBrand logo
Kenza har fått barn igen

Den 5 mars i år födde Kenza Zouiten Subosic sitt och maken Aleks Subosics andra barn. Det blev en liten grabb som fick namnet Danilo.

Några dagar efter förlossningen berättade hon att den andra sonens födsel gick lättare än första barnet Nikolas, som som kom ut tolv dagar efter att han var beräknad. Hon berättade också att det förmodligen skulle komma en förlossningsberättelse så småningom.

”Jag kan dock säga redan nu att jag hade en sådan positiv förlossningsupplevelse den här gången. Allt var så mycket lättare och bättre på alla sätt jämfört med förra gången. Detsamma gäller dagarna efter att jag födde”, skrev på hon Instagram story.

Annons

Följarnas frågor efter förlossningen

Och visst kom det en förlossningsberättelse, och en video från själva förlossningen.

”Nu ligger min förlossningsberättelse ute på min Youtube! Vi filmade inte så mycket den här gången men Aleks fångade ögonblicket när Danilo kom ut, så jag adderade lite av det i klippet”, meddelade hon på sina sociala medier då.

Nu har det gått ytterligare en tid, och Kenza Zouiten Subosics följare är fortsatt nyfikna på hur hon har det och hur tiden efter förlossningen varit. Därför har hon nu samlat ihop ett gäng frågor som hon svarar på.

Kenza om hur det är att ha ”två under två”

Hon får bland annat frågan hur kroppen mår nu.

”Jag mår bra, men ja jag känner mig svag! Magen är mjuk och magmusklerna är inte direkt i sitt vassaste skick haha. Har nog inte en muskel kvar på kroppen? Pga 1-åring hemma och corona-situationen så kunde/orkade jag inte träna lika mycket denna graviditet och det känns verkligen”, svarar hon på bloggen.

Annons

En annan återkommande fråga är vad det svåraste är att ha två barn under två år.

”Att Nikola inte förstår allt än. Eller ja, att han många gånger skiter fullständigt i vad jag säger haha. Så om jag är ensam med båda, vilket jag är varje eftermiddag, och sitter och ammar så vill inte han lyssna på mig när jag säger att han inte får klättra upp på köksbordet, hoppa från soffan, stoppa tandborsten i toaletten. Ni fattar. Jävligt svettigt!”, skriver hon och tillägger att det ännu inte är så jobbigt.

När börjar försöken med barn nummer tre då, undrar följarna.

”Hehe som ni vet vill vi ha fler barn, gärna 4 totalt. Sen vet man inte om det kommer gå, men drömma kan man ju göra! Vi har inte planerat något än, vi får se hur det känns när barnen är lite äldre”, lyder svaret.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons