Kenza Zouiten Subosic ryter ifrån mot kritiken efter beslutet för sonen

31 maj, 2021 
AvElin Jonsson
kenza
I januari i år beslutade sig Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks för att inte längre visa upp sonen Nikolas ansikte i sociala medier. Ett beslut som nu möter kritik och hån. Kenza svarar upp på kritiken, och hon slår fast att hon inte kan förstå att folk blir så uppeldade kring parets gemensamma beslut.
Annons
Kenza Zouiten Subosic ryter ifrån mot kritikenBrand logo
Kenza Zouiten Subosic ryter ifrån mot kritiken

I mars fick influencern Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic sitt andra barn tillsammans. Det blev en liten son som fick namnet Danilo – så tvåårige Nikola är nu storebror. Det snygga paret har med det full rulle, och som för att addera till extra spice passade paret på att köpa sin drömlägenhet i Stockholm härom veckan. För vad är väl inte härligare än lite härligt flyttkaos när man är småbarnsförälder?!

Kenza fräser ifrån efter kommentarerna om sonen

Men som om att livet som småbarnsförälder inte var knepigt nog möter nu Kenza Zouiten Subosic kritik. Tydligen är det flera personer som reagerar på att paret numera vägrar visa upp tvååriga sonen Nikolas ansikte på sina sociala medier. Och nu sätter Kenza ner foten!

Annons

”En gång för alla, jag vet inte hur många gånger jag har förklarat det här. Men nu tar vi det en gång till. Vi beslutade att sluta visa upp bilder på Nikolas ansikte strax innan han började på förskolan nu i januari.”, börjar Kenza sitt inlägg på Instagramstory.

Därför har Kenza beslutat att inte visa sonen mer

”Det var ett planerat beslut sedan det att han föddes, vi tyckte det var okej att visa upp honom när han var en bebis eftersom han senare skulle få ett annat utseende. Men nu är han ingen bebis längre och nu finns vi inte alltid runt honom och kommer inte kunna skydda honom alltid... Och vi tycker inte att det är rättvist att främlingar skriker hans namn på gatorna och så vidare. Så vi känner att det är bästa att inte visa upp hans ansikte inför miljontals människor.”

”Men jag kan inte förstå varför vissa blir så himla arga över detta.”, avslutar hon.

Kritiken: ”Lol. Varför dölja hans ansikte?”

Samtidigt som Kenza fräser ifrån i sitt långa uttalande visar hon upp en print screen där en person, under en bild där Kenza censurerat Nikolas ansikte, valt att lägga kommentaren: ”Lol. Varför dölja hans ansikte? Så konstigt. Vi vet ju alla hur han ser ut.”

Kenzas lycka under Morsdag

Foto: TT/Instagram

Annons