Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kenza Zouiten Subosic om tuffa symptomen under andra graviditeten

26 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Kenza Zouiten Subosic om tuffa symptomen under andra graviditeten

Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt andra barn. Nu berättar hon om sina tuffa gravidsymptom, och vädjar efter tips från sina följare som varit med om samma sak.

För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks väntar sitt andra barn. En liten pojke är beräknad att komma till världen i början av mars nästa år, och parets förstfödde son Nikola kommer att bli storebror.

Kenza har tidigare berättat att hennes andra graviditet hittills påminner en del om hennes första, förutom att hon nu drabbats av en hel del skuldkänslor – både gentemot sonen Nikola och hans lillebror i magen.

Skuldkänslorna under andra graviditeten

Hon har ifrågasatt varför hon inte känner samma starka band till barnet i magen den här gången, som hon gjorde i sin första graviditet. Och hon är orolig över att inte kunna ge Nikola lika mycket uppmärksamhet.

”Ärligt talat så är jag lite rädd för de känslorna som jag kommer att känna, eller inte känna, när jag får träffa honom för första gången. Jag är rädd för hur Nikola kommer att reagera på att han plötsliga ska behöva dela mig med någon annan. Jag är rädd för hur jag ska klara av att hantera ett litet barn, ett nyfött barn och min karriär på samma gång”, skrev hon i ett långt Instagram-inlägg.

Annons

Kenza om den tuffa migränen

Men det är inte bara skuldkänslor hon drabbats av under sin andra graviditet. Nu har hon även drabbats av ett gravidsymptom där hon får kraftiga migränattacker.

”Jag sov från 8 till 8, så 12 timmar. Fick en till migränattack igår kväll, så jag kände att 'nu jag skiter i allt, jag behöver sova´. Wow det kändes så skönt, och förhoppningsvis hjälpte det”, skriver Kenza på sin Instagram story, men trots 12 timmars sömn så kom migränen smygandes tillbaka.

I en ny story berättar Kenza att hon är inne på dag fyra med migrän, och vädjar om tips från sina följare som upplevt samma sak.

”Hur länge kan det hålla i sig? Dessa jävla flimmer och zigzagmönster för ögonen har kommit och gått i flera dagar nu. Inge huvudvärk idag med kan ju inte göra så mycket med Nikola när jag inte ser så bra och jag kräks för att jag blir snurrig”, undrar Kenza och fortsätter:

”Ska ta upp detta med min barnmorska men vad jag minns från min förra graviditet så fick jag några migräntabletter som skulle vara ok att käka som gravid, men tror inte de hjälpte riktigt heller utan migränen gav med sig när hormonerna stabiliserade sig vid vecka 36, vet att just denna migrän (aura) är vanlig att få vid graviditet så undrar om någon har något dundertips att detta med sig av?”

Foto: Instagram

LÄS MER:

Kändisarna som ska få barn 2021

Gravida Kenza om negativa kommentarerna kring att få en till son

Kändisarnas allra första Instagrambilder – en sann nostalgitripp

Annons