Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks plan för ett tredje barn

10 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Kenza Zouiten Subosic med sina söner
Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks är föräldrar till två, sönerna Nikola och Danilo. Nu berättar Kenza hur paret tänker kring att skaffa ett tredje barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks är idag föräldrar till två små pojkar. Nikola föddes 2019, och blir snart två, och Danilo kom till världen i mars tidigare i år. Men vägen till ett liv med barn var inte helt enkel för Kenza och Aleks. När Kenza var 26 fick hon besked från en gynekolog och fertilitetsläkare att hon var nära klimakteriet.

– Jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt, sa Kenza i en intervju i Nyhetsmorgon strax efter att hon gått ut med att hon väntade sitt första barn.

Hon genomgick två IVF-behandlingar. Men precis innan Kenza påbörjade den tredje behandlingen blev hon gravid på naturlig väg.

Annons

Kenzas tacksamhet över sönerna

Och här står de idag, med inte bara ett litet liv utan två. På hennes Instagram story får vi nu se en tårögd Kenza, som skriver om sin tacksamhet över att idag vara mamma till Nikola och Danilo.

”Kan inte förstå att jag sitter här idag med två barn. Att min förstfödda fyller två på måndag och att jag under sommaren för tre år sedan innan jag blev gravid med honom inte visste om jag någonsin skulle kunna bli gravid. Så tacksam för livet”, skriver Kenza.

Kenzas plan inför ett tredje barn

I samma veva redogör hon också kring ett tredje barn. Kenza och Aleks vill ha ett till barn, men om det inte går så kommer de att vara glada och tacksamma för det som livet gett dem: Nikola och Danilo.

”Vi vill verkligen ha ett tredje barn och om det händer så händer det. Om vi kommer att behöva hjälp för att bli gravid så. Så kommer vi att börja försöka nästa höst, när Danilo är 1,5 år. Om det är försent då, så kommer vi att vara så tacksamma över våra två fina pojkar”, skriver hon och poängterar att hon inte kommer att behöva stressa med att sluta amma Danilo, något hon tidigare gjort med Nikola.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons