Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks har köpt sin drömlägenhet

18 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
Kenza och Aleks har köpt sin drömlägenhet
Familjen Zouiten Subosic blev större i mars när andra sonen Danilo kom till världen, och nu har Kenza och Aleks lagt vantarna på en ny bostad. Något som Kenza beskriver som deras ”drömlägenhet”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Saker du inte visste om KenzaBrand logo
5 Saker du inte visste om Kenza

Kenza Zouiten Subosic blev i mars i år tvåbarnsmamma när sonen Danilo kom till världen. Hon och maken Aleks har sedan tidigare sonen Nikola, som föddes i juni 2019. Under Kenzas andra graviditet var hon orolig över att hon skulle komma att känna skuldkänslor gentemot sin förstfödde son Nikola, när det andra lilla livet skulle ansluta till familjen, eftersom att hon nu skulle behöva lägga sitt fokus på två istället för en.

Kenza om livet med två småbarn

Men att Nikola blivit storebror och att familjen blivit större är något som visat sig fungera utmärkt. Ja, förutom att det så klart kräver dubbelt så mycket från de nyblivna tvåbarnsföräldrarna.

Annons

I ett inlägg på sin blogg har Kenza berättat vad hon upplever är det svåraste med att ha två barn under två år.

”Att Nikola inte förstår allt än. Eller ja, att han många gånger skiter fullständigt i vad jag säger haha. Så om jag är ensam med båda, vilket jag är varje eftermiddag, och sitter och ammar så vill inte han lyssna på mig när jag säger att han inte får klättra upp på köksbordet, hoppa från soffan, stoppa tandborsten i toaletten.. Ni fattar. Jävligt svettigt!! Annars så tycker jag inte att det varit allt för jobbig omställning att gå från 1 till 2. Än. Största skillnaden är såklart att man alltid har minst en unge var, man har aldrig händerna fria!”, säger Kenza.

Kenza och Aleks nya bostad

Men att rodda med två barn är inte det enda som makarna Zouiten Subosic haft fullt upp med. I månader har de letat efter en ny bostad att lägga vantarna på, och efter en längre jakt på den perfekta lägenheten har de nu äntligen hittat vad de letat efter.

”Två kärleksfåglar som... köpt sin drömlägenhet förra veckan!!!”, skriver Kenza i ett inlägg på Instagram intill en kärleksfull bild på henne och Aleks, där de kysser varandra på munnen.

Vad som ingår i Kenza och Aleks mall för drömlägenhet återstår dock att se, för än har de inte delat med sig av några bilder från nya bostaden.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons