Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kenza Zouiten hyllas för de oretuscherade bilderna

13 feb, 2020 
AvStina Dahlgren
Kenza Zouiten i vit one shoulder klänining framför ett grått draperi
Kenza Zouiten har delat med sig av helt oretuscherade bilder där hon bland annat ammar sonen Nikolas. Nu hyllas hon av tusentals följare. ”Jag älskar hur du visar några av moderskapets riktiga sidor.” lyder en av kommentarerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

I juni förra året välkomnade Kenza Zoutien Subosic och Aleksandar Subosic sitt första barn till världen. Paret hade då länge kämpat för att bli föräldrar och efter två försök med IVF lyckades Kenza bli gravid på naturlig väg.

Visar upp sonen Nikola på sociala medier

Sonen, som fick namnet Nikola, har idag hunnit bli åtta månader gammal. Trots en viss tvekan först har Kenza ändå valt att visa upp honom på sociala medier, något som uppskattas av hennes följare. Nyligen delade hon med sig av ett flertal bilder där hon sitter i underkläder med sonen Nikola i famnen.

”Att bli mamma har förändrat mig på så många sätt. Fysiskt, mentalt, känslomässigt. Det har förändrat mitt sätt att se på världen och det har gjort mig otroligt ödmjuk och tacksam även för de allra minsta sakerna”, skriver hon på Instagram.

Hon beskriver också hur hon numera känner sig mer sårbar än tidigare, samtidigt som föräldraskapet också har stärkt henne som människa.

Annons

”En mammas kärlek är sannerligen en superkraft”, skriver bloggerskan.

Kenza Zouiten hyllas för oretuscherade bilderna

I skrivande stund har inlägget fått nästan 200 000 likes, och kommentarerna och hyllningarna strömmar in. Framför allt uppskattar följarna att Kenza visar upp helt oretuscherade bilder.

”Du är fantastisk som inte bara visar retuscherade bilder. Sån inspiratör. Jag önskar fler var som dig Kenza!” skriver en följare.

”Tack för att du delar med dig av dessa ärliga bilder”, skriver en annan.

”Jag älskar hur du visar några av moderskapets riktiga sidor. Kroppsförändringarna, amning, osv. Det är så viktigt när man når ut till så många kvinnor som du gör. Tack!”

”Sån förebild som lägger upp såna ‘verklighetsbilder’”.

Flera kända namn som Pernilla Wahlgren, Anina Bing, Janni Olsson Delér och Marie Serneholt har även de varit inne och kommenterat med hjärtan för att visa sitt stöd till Kenza Zouiten.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Kenza Zouiten: ”Jag vägrar få ångest över att jag inte tränat ordentligt”

Kritikstorm mot Jotex samarbete med Kenza Zouiten:”Pinsamt”

Kenza Zouitens egna ord – så förändrades kroppen efter förlossningen

Annons