Kenza startar gravidpodd med Dani – släpps i dag

Kenza Zouiten Subosic startar podd som graviditet.

De blivande mammorna Kenza Zouiten Subosic och Danijela "Dani" Pavlica lanserar en ny podd som ska handla om graviditet och fertilitet. I dag har Kenza & Dani – När livet händer premiär!
16 januari, 2019

De senaste veckorna har det gått att läsa om bloggaren, entreprenören och influencern Kenza Zouiten Subosic och hennes bebislycka. Men vi har också nåtts av nyheten om att hennes väg till graviditeten har varit svår, och att 27-åringen nyligen fått besked om att hon närmar sig klimakteriet – trots sin unga ålder.

Hennes öppenhet kring svårigheterna har engagerat många, och nu kan vi fortsätta att följa hennes väg mot föräldraskapet genom hennes nya podd: Kenza & Dani – När livet händer.

Bästisen Dani också gravid

Podden kommer hon att göra tillsammans med sin bästa vän, influencern Danijela Pavlica, som även hon är gravid. Varje vecka ska lyssnarna få höra de blivande mammornas tankar kring rädslor och förväntningar gällande graviditet och fertilitet. Men de kommer även att ta upp ämnen som karriär, förhållanden, motgångar och framgångar – helt enkelt allt som sker när livet händer.

”Vi är så peppade på att äntligen få släppa vår podd! Vi älskar att lyssna på poddar så det var verkligen på tiden att vi startade vår egen. I vår podd kommer man få hänga med oss genom våra liv och allt som hör till. Vi hoppas folk kommer tycka om den!” säger Kenza i ett pressmeddelande.

Det första avsnittet av Kenza & Dani – När livet händer släpps i dag, onsdagen den 16 oktober, och finns att hitta på Acast och där andra poddar finns.

Läs mer:

Kenza är gravid: ”Älskade lilla under”

Kenzas kamp för barnet: ”Jag är nära klimakteriet”