Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kenza om hemska upplevelsen med sonen – tackar ambulanspersonalen

17 aug, 2021 
AvElin Jonsson
Aleks och Kenza på allsång på skansen tillsammans med lille sonen danilo.
Nu berättar Kenza om hemska natten då hennes fem månader gamla son Danilo plötsligt fick svårt att andas, och samtidigt tackar hon all vårdpersonal som kom till undsättning.
Annons
Kenza Zouiten Subosic ryter ifrån mot kritikenBrand logo
Kenza Zouiten Subosic ryter ifrån mot kritiken

I mars fick influencern Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic sitt andra barn tillsammans. Det blev en liten son som fick namnet Danilo – så tvåårige Nikola är nu storebror.

I samma veva som sonen föddes passade familjen även på att köpa sin drömlägenhet i Stockholm, och nu i dagarna fick de äntligen nycklarna till den exklusiva våningen. Dock väntar lite renovering innan småbarnsföräldrarna kan göra sig helt hemmastadda.

”Vår resa mot drömlägenheten har börjat! Vill ni hänga med?!”, annonserar Kenza på Instagram strax efter det att hon fått tillgång till nya bostaden som nu står inför ett smärre ansiktslyft.

Annons

Kenzas son fick plötsliga andningssvårigheter

Men allt är inte guld och gröna skogar för det framgångsrika paret, härom veckan var Kenza med om en obehaglig händelse med sin nu fem månader gamla son Danilo. Sonen fick under natten plötsliga svårigheter att andas – och Kenza som var ensam hemma hade inget val än att ringa till SOS, vilket hon nu berättar om på sina sociala medier.

Kenza: ”Min läskigaste stund i livet”

”Jag vill tacka ambulanspersonalen som var hos oss och kvinnan på 112 som hjälpte mig i min läskigaste stund i livet! Det var en natt förra veckan som jag var ensam hemma med barnen när Danilo plötsligt fick jättesvårt att andas”, berättar Kenza samtidigt som hon förklarar att hon senare fick veta att sonen drabbats av krupp. Barn som har krupp får ofta en skällande hosta och en väsande eller pipande andning.

Men där och då visste inte Kenza vad det var som var fel på Danilo, och hon drabbades av panik. Vidare förklarar hon att sonen blev sämre och sämre, men att ambulanspersonalen som kom hem till henne slog fast att det var krupp och kunde behandla sonen på plats.

”Det blev bara värre och värre. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Men efter att ha andats in adrenalin samt fått kortison så släppte det och han blev bra igen, och har mått bra sedan dess.”

Kenza ammar sonen Danilo i en solstol på semestern.
Kenza drabbades av panik när sonen Danilo plötsligt fick svårt att andas.

Foto: TT/Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons