Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kenza om cellförändringarna: ”Inte helt säker på vad som kommer hända”

23 mar, 2023 
AvLouise Berglund
Kenza berättar om sina cellförändrinar
Kenza är gravid och har samtidigt cellförändringar. På Instagram berättar hon nu om det senaste sjukhusbesöket - och påminner följarna om att göra sina cellprov.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 svenska kändisar som får barn 2023Brand logo
5 svenska kändisar som får barn 2023

Kenza Zouiten är gravid med sitt tredje barn och det har samtidigt upptäckts att hon har cellförändringar. På Instagram påminner hon nu alla sina följare att gå och ta sitt cellprov – och uppdaterar om sitt senaste läkarbesök.

I en instastory från bilen skriver hon att hon är på väg till sjukhuset för att göra ytterligare en biopsi.

”Jag går in i vecka 30 snart så det är dags för min andra biopsi för att kolla statusen på mina cellförändringar. Inte helt säker på vad som kommer hända efter idag men min gissning är att om de inte blivit värre så kommer de vänta med att ta bort dem tills efter förlossningen”, skriver hon.

Annons
Kenza i bilen på Instastory

Samma dag gav Kenza följarna en ny uppdatering efter läkarbesöket där hon berättade att undersökningen gått bra, men att det tar en vecka innan hon får provsvaren.

”Allt gick bra, min läkare trodde inte att det blivit värre (jag har höggradiga cellförändringar) men jag kommer veta säkert inom ungefär en vecka, men hennes gissning är att vi inte behöver göra något annat förrän efter förlossningen och det känns som en sån lättnad”.

Kenzas instastory om cellprov

Kenza om att ta cellprov som gravid

De senaste åren har Kenza varit öppen med sin kamp för att få barn. Som 26-åring fick hon veta att hon är nära klimakteriet och därmed kommer ha svårare att få barn.

Annons

I dagsläget har hon två söner och en tredje liten på väg. Men den här gången har hon och mannen Aleks Subosic valt att inte ta reda på barnets kön.

På sin instastory berättade Kenza också om att göra biopsi höggravid.

”Att bara ta provet med alla de verktygen där inne när du är gravid och redan så känslig där nere (och medan bebisen pressar nedåt) är inte så najs. Så jag är väldigt glad om jag inte behöver göra något mer till efter förlossningen”, skriver hon.

Här är Kenza Zouitens stilresa – 2004-2022Brand logo
Här är Kenza Zouitens stilresa – 2004-2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons