Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kenza har flyttat – visar upp nya lägenheten efter renoveringen

11 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Kenza Zouiten Subosic
Nu visar Kenza Zouiten Subosic upp en liten del av lägenheten efter den stora totalrenoveringen som påbörjades förra året.
Se bilden här!
Annons
TV: Här är Kenza Zouitens stilresa – 2004-2022Brand logo
TV: Här är Kenza Zouitens stilresa – 2004-2022

Efter två års letande kunde Kenza Zouiten Subosic, 31, och maken Aleks, 37, äntligen säga att de hittat sitt nya drömboende förra våren. Den utvalda lägenheten var en femrummare i eftertraktade Vasastan i Stockholm.

”Vi blev kära sekunden vi steg in i den här lägenheten!”, skrev hon på Instagram förra våren i samband med köpet av den nya bostaden.

Kenzas planer för lyxlägenheten

Men som så många andra kände paret att de ville göra lägenheten till sin – de ville skapa ett drömhem för familjen där sönerna Nikola, 2, och Danilo, 1, kan växa och frodas. Så på schemat stod totalrenovering. I samband med det visade Kenza upp bilder på hur det färdiga resultatet väntas se ut.

Annons

”Här är designen för vårt stora sovrum och våra småkillars rum”, skriver Kenza i ett Instagraminlägg med flertalet bilder framtagna av en inredningsbyrå.

”Ljust, fräscht och lyxigt, och vad jag älskar mest är valven som knyter samman rummen”, skriver Kenza.

I taken syns även stuckatur och på väggarna ser man listverk och precis som Kenza skriver är valven stora och ger ett vackert ljusinsläpp i den stora lägenheten.

Nu visar Kenza upp det färdiga resultatet

Nu flera månader efter den påbörjade renoveringen visar Kenza upp en bild på resultatet.

”Nu är vi hemma!”, skriver hon intill bilden på en vacker dörröppning och delar av väggen. Och visst blev det som hon önskade!

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 Saker du inte visste om KenzaBrand logo
Se också: 5 Saker du inte visste om Kenza
Annons