Kenza ber följarna om hjälp för att namnge sonen

Kenza namn barn

Kenza väntar sitt andra barn. Men vad ska lillebror heta? Det frågar Kenza nu sina 1,8 miljoner följare på Instagram.
09 november, 2020

Influencern Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt andra barn och hon har avslöjat att hon och maken Aleks Subosic väntar en till son.

På bloggen berättade hon i slutet av oktober om beslutet att ta reda på barnets kön.

”Så, så himla kul att brorsorna ska få växa upp ihop med knappt 21 månader emellan. Vi hoppas att de kommer vara bästa vänner genom hela livet. Blir han lika sjövild som Nikola kommer vi få det tufft haha (jag kan bara tänka mig hur mycket de kommer reta upp varandra också!), men blir han ens en bråkdel så charmig och glad som sin storebror så väger det upp för allt kaos”, skrev hon.

Ber följarna om förslag på namn

Första barnet heter Nikola och det visar sig att det är svårare än väntat att hitta ett namn till lillebror. Därför ber hon nu sina följare på Instagram om råd.

”Okej, vi behöver er hjälp! Det är inte så lätt att hitta ett namn denna gång. Jag har ett som börjar på S som jag älskar men Aleks är inte övertygad (än...) så snälla kom med förslag på några gulliga namn på Nikolas lillebror”, skriver hon i ett inlägg.

Här är namnförslagen från följarna

Kenza har 1,8 miljoner följare på Instagram vilket borde resultera i en hel bank på barnnamn. Förslagen har rasslat in det senaste dygnet. Bland annat tycker följarna att lillebror ska heta Danilo, Naim, Noël, Noah, Milo, Rafa, Samuel, Adrian, Enzo, Ezra, Mateo eller Sasha.

Men det finns ett namn som verkar vara en definitiv favorit bland kommentarerna. Det är Luka. Influencern Victoria Törnegren kom med förslaget som i skrivande stund har fått över 2 300 gilla-markeringar.

Vad det nya tillskottet i familjen kommer få för namn återstår att se. Kenza går nu in i vecka 25.

Läs mer:

Kenza är gravid: ”Älskade lilla under”

Gravida Kenza avslöjar könet på andra barnet