Kendall Jenner färgar håret blont under karantänen

11 maj, 2020 
AvStina Dahlgren
Kendall Jenner i mörkt hår
Kendall Jenner gör som så många andra under karantän och byter hårfärg. Hennes nya honungsblonda svall hyllas nu av fansen.
Annons
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Allt om familjen Kardashian/Jenner

Under karantänen är det många som väljer att experimentera med sitt hår. En del färgar och klipper sig, andra låter håret helt vila från produkter och färg. Flera kändisar har visat upp sina förvandlingar på sociala medier och den här gången är det realitystjärnan och modellen Kendall Jenners tur.

Kendall Jenner färgar håret ljusare

Kendall Jenner har i vanliga fall mörkt hår. Förra året provade hon på livet som blondin, men efter bara en vecka gick hon tillbaka till sin naturliga hårfärg. Det verkar dock som att modellen fick mersmak.

Tidigare i veckan visade hon nämligen upp ett ljusare svall på sin Instagram story. Amerikansk media beskriver det som honungsblont med inslag av brons.

Ett konto på Instagram som fångar upp hennes storys på Instagram och Snapchat har publicerat videon, och reaktionerna hos följarna är blandade. De flesta verkar dock tycka att det är roligt att se stjärnan i en ny hårfärg

Annons

”Hon är så vacker!” skriver en person.

”Fantastiskt!” menar en annan.

Nu återstår det att se hur länge stjärnan har kvar sitt ljusa hår den här gången.

Fler kändisar som visar sitt naturliga hår

Och det är fler kändisar som gör förändringar med sina hår just nu. Många låter, till skillnad från Kendall, sitt hår vila från både styling, färg och produkter. Sångerskan Jennifer Lopez visade för några veckor sedan upp sitt naturligt lockiga hår på en bild på Instagram.

Och hon är inte den enda som passar på att låta håret vila under karantän. Nyligen visade popstjärnan Ariana Grande upp sitt ostyleade hår på Twitter.

”Get a load a dis”, skriver hon i inlägget och syftar på att hon har mycket lockar i håret.

Realitystjärnan Kylie Jenner, tillika syster till Kendall Jenner, valde att ta ut sin hårförlängning och visade för ett tag sedan upp sitt naturliga hår i en Instagram story.

”Hälsoresa för håret just nu”, skrev hon i videon.

En bild på Kylie Jenners naturliga frisyr i Instagram Stories.
Kylie Jenner utan hårförlängning.

Foto: TT, Intstagram

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar