Katy Perrys oväntade relation till Orlando Blooms exfru Miranda Kerr

Miranda Kerr och Katy Perry möttes i ett samtal.

Miranda Kerr och Katy Perry möttes i ett samtal.

TT
Innan Orlando Bloom och Katy Perry blev ett par var han gift med Miranda Kerr.
Hur är relationen mellan de tre i dag?
Det avslöjas i ett samtal mellan supermodellen och popstjärnan.
14 april, 2021
5 Saker om Katy Perry du inte visste
0:45

Efter reklamen: 5 Saker om Katy Perry du inte visste

(0:45)

Slå på ljud

Förra året blev Katy Perry och Orlando Bloom föräldrar till sitt första gemensam barn, dottern Daisy Dove. Paret träffades 2016 på Golden globe-galan. Deras kärlekshistoria började som det brukar göra: Med en stulen hamburgare.

– Han tog den och jag ba: ”Vänta! Vem... åh, du är så het. Visst, ta den”, säger Katy Perry i en tidigare intervju med Jimmy Kimmel, och berättar att när hon sen på efterfesten gick fram till honom utbrast han ”jag gillar dig”.

Förutom en kortare paus i början av förhållandet har de kilat stadigt sedan dess och på alla hjärtans dag 2019 förlovade de sig. Tanken var att bröllopet skulle ske förra året, men på grund av coronapandemin valde de att vänta och siktar nu på att gifta sig i år istället.

Orlando Bloom har förutom Daisy Dove 10-åriga sonen Flynn från sitt förhållande med Miranda Kerr. De började träffas 2007 och förlovade sig 2010. Samma år gifte de sig, men äktenskapet tog slut 2013.

Miranda Kerrs fina ord om Katy Perrys relation med Oralndo Bloom

Trots det har de fortsatt hålla kontakten, och exen verkar ha en fin relation till varandra även i dag.

Men hur ser det då ut mellan Miranda Kerr och Katy Perry? Jo, det ser väldigt bra ut. Supermodellen har tidigare pratat om hur glad hon är att Orlando Bloom träffade popstjärnan.

– Jag tycker mycket om Katy och jag är så glad att Orlando har hittat någon som gör hans hjärta så glad, för till syvende och sist är det viktigaste för Flynn att han har en lycklig far och en lycklig mor, säger hon i intervju med Drew Berrymore från november.

Miranda Kerrs och Katy Perrys möte

I dagarna hade de ett livesänt samtal på Instagram, där de mest pratade om Miranda Kerrs hudvårdsprodukter.

– En av alla bra saker med att vara så nära Miranda är att jag får testa alla hennes produkter, speciellt när hennes son kommer hem med dem i sin ryggsäck, säger Katy Prry med ett skratt.

Samtalet kom också in på mammarollen.

– Barnen är min kärlek nummer ett. Det är bara det bästa i hela världen, att vara mamma, säger Miranda Kerr, som också har sönerna Myles och Hart tillsammans med maken Evan Spiegel.

Det håller Katy Perry med om.

– Det är det bästa jobbet, det som är mest meningsfullt. Jag har aldrig känt sådana känslor som jag kände när jag födde min dotter. Det var som att all kärlek jag någonsin sökt efter kom som ”bam”.

Foto: TT