Katy Perrys kryptiska meddelande till svenskarna

Katy Perrys kryptiska meddelande till svenskarna

Via Instagram sänder Katy Perry nu ett nytt, lite kryptiskt, meddelande till svenskarna.
09 februari, 2017

I flera dagar har Katy Perrys följare på Instagram noterat att superstjärnan betett sig en smula annorlunda. Via bilder har hon sänt kryptiska meddelanden till fansen.

Meddelandena har varit små ledtrådar, i form av foton och filmer, som alla har räknat ner till fredag den 10 februari, då stjärnan, enligt uppgifter, ska släppa sin nya singel Chained to the Rhythm.

I två filmklipp, som publicerades på Katys Instagram under gårdagen, syns discokulor. I det första klippet hörs några sekunder från hennes nya låt och i det andra klippet pluggar hon in ett par hörlurar i discokulan och på hennes naglar kan man läsa texten ”find me” (hitta mig.)

En kort tid efter att klippen lagts upp dök också en världskarta upp på stjärnans Instagram, där ett flertal städer var markerade med just discokulor.

Det visade sig att Katy Perry dragit i gång en slags global skattjakt, där de som hittar discokulorna kan lyssna på hennes nya låt, flera dagar före släppet på fredag. En av discokulorna finns här i Sverige, närmare bestämt i Gallerian i Stockholm.

Foto Universal